שאלה לאיתיS

tomoshe

New member
שאלה לאיתיS

או לכל מי שמעורה בלהיטי הבילבורד העכשווים : נתקלתי בשיר של פי דידי ביחד עם מישהו שאני לא בטוח לגביו (אותו אחד ששר בתחילת השיר החדש של טוני ברקסטון - יכול להיות שזה פארל) - לשיר קוראים i need a girl ולא - זה לא החלק הראשון עם אושר, וזה גם לא החלק השני - זה אפילו לא נשמע כמוהם - זה מנגינה אחרת, ועיבוד שנשמע אחרת, ומילים אחרות נראה לי - הדבר היחיד שדומה הוא השורה i need a girl אבל זה ממשיך אחרת i need a girl who´l rock me מי יודע מה זה? כי זה ממש טוב.

hermoni

New member
זאת הגירסה המקורית

מה דיסק the saga continues.... עם מאריו ווינאס או משהו כזה חפש טראק ליסט לדיסק באמת שיר טוב

Blood

New member
אז אומנם אני לא איתיS, אבל . . . .

נראה לי שמדובר שילוב של פי דידי עם LOON, MARIO WINANS ו-LO JACK.. ועפ"י מקורותיי הוא נקרא i need a dirl part III

Blood

New member
ועכשיו תורי לשאול אותך..

מיהו משוריבול המיסתורי?

Itai S

New member
_______

אותו אחד ששר עם טוני ברקסטון בHIT THE FREEWAY הוא LOON, אומן חדש שפי דידי מפתח, מה שאומר דחיפה שלו לכל מקום אפשרי (נוסחה שעבדה מצויין לפאפי עד עכשיו ע"ע מייס, ביגי, טוטאל)... בקיצור את PART 1 הוא עושה עם אשר את PART 2 הוא עושה עם אותו LOON, וגם עם GINUWINE ו-MARIO WINAS לא ידוע לי ולא נראה לי הגיוני שיש אף גירסה רישמית אחרת (שני השירים נמצאים על הדיסק רימיקסים של פאפי), אולי זה משהו ביתי שמישהנו הכין... אבל בכל מקרה לדעתי אתה מדבר על PART 2 והנה המילים

kodman

New member
יש 3 גירסאות

I Need a Girl (To Bella) הגירסא מהאלבום שלא יצאה כסינגל (אולי זה נמצא כביסייד בסינגל או משהו כזה אבל זה לא יצא רישמי כסינגל) הסינגל שיצא זה I Need A Girl Part 1 עם אשר, אחרי זה הוא הוציא את Part 2 עם ginuwine וצילמו גם קליפ חדש שהוא יושב על איזה מכונית וכל מיני שטויות שבקטע של Loon הם באיזה בריכה או משהו. יש גם איזה רימיקס של הקרוקלאן קלאן ופאט מאן סקופ. לפי דעתי אתה מתכוון למקורית מהאלבום (The Saga Continues). בקשר ל Loon כפי שאמרתי מספר פעמים בעבר - זה יקח זמן, אבל הוא הולך להיות הדבר הגדול הבא מבית הילד הרע - פאפי עובד איתו על מסע יחסי ציבור מקיף בו הוא דוחף אותו לכל רימיקס שהוא קשור אליו ולא קשור אליו, דוחף אותו לרימיקסים קטנים יותר ולרימיקסים רישמיים כסינגלים + קליפים, בכל מיני ראיונות וכדומה - וגם בקטע של יחסי ציבור בגובה העיניים - להצלחה בשכבות האחרות, כל מיני הופעות במועדונים קטנים, סיבובי יחסי ציבור באוכולוסיות חלשות יותר וכדומה. בכל מקרה צריך לחכות ולראות האם כל היחסי ציבור שפאפי משקיע בו יראו תוצאות נאות ואיך תהיה ההצלחה שלו. kodman

Loony K

New member
Loon זה קיצור של Loony-K ? ../images/Emo12.gif

לאאאאאאאא

tomoshe

New member
אני די בטוח שאתה צודק

תודה לך ולכל מי שניסה לעזור. העולם מלא באנשים טובים, לא לשכוח.

למעלה