שאלה לאיש מקצוע

רוז בת 37

New member
שאלה לאיש מקצוע

לאחרונה עברתי מספר בדיקות גרפולוגיות למקומות עבודה בתחום שרות וקשרי לקוחות ברמה הניהולית עד רמת נציגה במוקד. בעברי עבדתי בתפקידים ניהוליים בכירים בתחום זה. ולשביעות רצונם המלאה של מעסיקי, והלקוחות אשר קיבלו ממני שרות. ויש לי אף עשרות ואני לא מגזימה עשרות מכתבי תודה מלקוחות. תעודת עובדת מצטיינת, וציון לשבח ממעסקי. ואילו אני לא עוברת את המבדקים. מה יש או מה עלול לעלות בכתב היד שלי, שלא מראה את מקצועיותי, והתאמתי לתחום. ואני חייבת לציין שאני מאד אוהבת את התחום. ואני בטוחה שאני טובה מאד בתחום.

אריק!

New member
היי רוז,

אני לא משיב לך כאיש מקצוע, אלא כמי שענינך נגע ללבו אז כמה עיצות: 1. בשום פנים ואופן אל תתני לתוצאות מבדקים לערער את בטחונך ביכולתך. הם לא שוים את זה. 2. ייתכנו הרבה אפשרויות בספור שלך ובלי מידע נוסף לא נוכל כאן לסייע בדבר. 3. אני מציע שתסרקי את כתב ידך בהתאם להנחיות הנכונות, ואולי מי ממשתפי הפורום יעלה עיצה שמושית שתבהיר ובעיקר תועיל לך בהמשך. 4. אין שום ספק שכתב ידי שלי גם לא היה עובר בשלום שום מבדק שכזה, למרות שגם לי יש המון ממליצים. שבת שלום. אריק - נציג השכבות המתוסכלות.

רוז בת 37

New member
אריק תודה

היי אריק תודה על התיחסותך אומנם היה ברור לי שאני לא לבד במערכה חסרת ההגיון הזו,ואני בהחלט אשמע בעצתך אין לי סורק אבל יש לי רעיון היכן אוכל להשתמש באחד כזה. ושוב תודה וגמר חתימה טובה

למעלה