שאלה לאיש הרוח

שאלה לאיש הרוח

מה שלומך בזמן האחרון אני חורש אחר קלידים אשר נוחים לעבודה עם רבעים חוץ מכל סדרת הGEMיש לך המלצה לכלים אחרים? קח בחשבון שאני לא עובד עם שום סאונד או כלי הקשה מהקלידים אני כנראה אצליח להשיג דגימות של סטים טובים ואעבוד ישירות דרך המידי עם כל הדגימות עבור התכנות האם יש לך המלצה למשהו נוח אגב מצאתי סמפלר מדגם SL3000 מה אתה אומר עליו ? ראיתי את התנגדותך למכירת מקצבים ודגימות וכל כולי איתך אני עובר ימים נוראים עם אנשים שיש להם חומר אבל הכל בתשלום וגם זה לפעמיםלא עוזר ואני אומר למה לא לעזור אם אפשר אני מתחייב שכל מה שאצליח להשיג יהיה בר השגה בלי נדר ,כדי שאף אחד לא יצטרך לעבור את זה,

Sasi Barazani

New member
הסיבה לתשלום... נכתב ע"י דביר כהן

תאר לך שאדם עובד כעורך דין... עבור תביעה ייצוגית כלשהיא... והוא רץ ועובד על השגת חומרים, תקדימים, חקירות, וכתבי אישום ישנים... הכל בשביל שיהיה לו ניצחון מובטח במשפט.. אחרי שהוא ניצח בא אדם אחר עם תביעה דומה ואומר לו כבר עבדת תביא לי את מה שעבדת עליו בחינם!!! זה לא יעלה על הדעת... הרי הוא טרח על זה השקיע זמן מרץ וכנראה גם כסף... איזו סיבה תהיה לו להביא את הכל סתם כך???? גם אני וכמוני כל המשתמשים בדגימות וכד'.... אנחנו עובדים על המקצבים האלה שעות... בנית ערוצים ייבוא דגימות של טרבוקות תופים ושאר ירקות... בלנס לערוצים ובמקצב... לכן זה לא ממש כיף לשחרר את זה בחינם ויש בזה הגיון.... מה שאני יכול לעודד אותך... זה שאחרי שתשים כסף בפעמים הראשונות... תוכל להחליף עם כל מיני אנשים ותבנה לך מאגר יחסית גדול.... וכך לא תצטרך לשים יותר כסף... מה שבטוח שאם יש לי דגימה שכבר מסתובבת האינטרנט אני אביא לך אותה בשמחה... וכן, יש לי כמה...

הסיבה לתשלום

לא כ"כ מקבל את זה.נתקלתי במישו ששילם 300 דולר על מקצבים לרולנד.במחילה..מה שיש לנו פו בתיקיה החסידית חינם אין כסף,עדיף עשרת מונים מהכמה מקצבים שהבחור שילם עליהם סכום עתק.בכלל לא בטוח שמקצבים שיש לנו כאן, נמכרים בכסף מלא למי שלא ביקר כאן או שאין לו אינטרנט.כל מקצב כמעט ניתן למצוא אצלינו בקישורים-אלבומים. במחילה..יש מה ללמוד מהגויים במדיה הוירטואלית איך לשתף ולתת.קישורי הפורום הזה יעידו על כך. יש הבדל גדול בין עורך דין שעבד על תיק ספציפי לבין לופים שכמותם יש אינספור באינטרנט ובאתרים חוקיים.זו אחת הסיבות לכך שאני משתדל לרכז הכול בקישורים. גמני משוטט-ממיר-מקליט שעות.לא חושב שזו סיבה לגבות כסף על כך. מטרת הפורום הזה היא בהחלט אחרת.יש מצב שיהיה פורום אחד בארץ שינסה להשתוות לפורומים הנפלאים ביאהו ובעולם כולו. אל תתפתו להניח את כספכם על קרן הצבי.

עוד מילה טובה בהזדמנות זו

לר' אליסף ובןשחר שצועד בעקבותיו. נכון ר' אליסף יושב ועובד ומקליט ומשנה וממיר ומה לא.מכון זה לוקח לו שעות
הוא משתף אותנו בכל דבר שהוא עושה.זה יפה-זה נכון והשכר שלו מובטח לו גם בזה וגם בבא

אני איתך

ובתור התחלה כל מי שרוצה חסידית, מלפוף מזרחי בלדי, רומבה מיזרחית וכו תשאירו לי כתובת מייל ובלי נדר אני מבטיח שהוא מקבל ותאמינו לי שאם כבר יש לי חומר אז בהחלט הוא שווה משהו תהנו ושבת שלום . איש הרוח לגבי המלצתך על הקטרון זו בהחלט יכולה להיות בחירה מוצחלת אבל זה לא אפקטיבי מבחינה כלכלית אני ממש אעבוד מול הסמפלר כמעט ב100 אחוז תודה בכל אופן אעדכן בהמשך על ההתקדמות .

יש את הקטרון

אבל הוא מאוד יקר.בעיקר שהשימוש אצלך באורגן עצמו הוא מזערי. לא מכיר כ"כ סמפלרים לצערי. אני אענה בתגובה נפרדת לגבי תופעת הסחר מכר.

למעלה