שאלה לאיסאנים

שאלה לאיסאנים

אהלן חברה, אני נוסע לקון קן לכמה ימים ושואל איזה אתרים מעניינים (אתרים ארכאולוגים ובכלל) יש בסביבות האיזור הזה ? איך הסונגקראן באיסאן ?

פספורט

New member
מישהו קרא לי ?

אהלאן דוד לצערי הרב הרבה לא אוכל לתרום לך , אני אומנם גר באיסאן אבל בנונג קאי (מרחק כ-200 ק"מ) , קון גן משמשת לי בעיקר כדרך מעבר אל אודון או נונג קאי . בעיקרון זאת עיר תעשייתית אפורה שמשלבת בתוכה מבנים מודרנים עם הרבה הרבה בתים ישנים בסגנון מכוער כאשר בדרך כלל הקומה הראשונה משמשת כעסק ושתי הקומות העליונות כבית מגורים . באיזור יש פארק לאומי ושמורת טבע שכרגע שכחתי את שמו מומלץ לבקר שם (במידה ואזכר בשם אכתוב לך שוב). מומלץ לגשת לסניף משרד התיירות בעיר או לבקש מפקיד הקבלה בבית המלון את מפת האיזור וכן פרוספקט של אתרים מומלצים באיזור . בעיקרון פסטיבל הסונגקראן באיסאן דומה בכל הערים כפי שוודאי מוכר לך , הרבה מים , תהלוכות ססגוניות לעבר המנזרים , יום שיא החג שונה ממחוז למחוז ומומלץ להתענין קודם לכן . בילוי נעים .

תודה אחי

את העיר אני מכיר והיא אכן לא אטרקציה מיודעמה..(למרות הטוואנדאנג) אבל אני אהיה שם נייד על אופנוע ואני רוצה להסתובב באיזור, ברדיוס של איזה 70-100 ק"מ. בכל אופן אני אמצא שם איזה TOURIST INFO להוציא מהם מידע. אתה מכיר איזה אתר שמפרט אתרים ארכאולוגים, פארקים ואתרי תיירות באיסאן ?

פספורט

New member
לא ממש מכיר...

אתרים העוסקים באיזור איסאן . יש קטעים פה ושם באתרים שונים שצריך לקבץ אותם יחד , תנסה להריץ בגוגל תחת הכותרת "תאילנד" פה ושם תמצא מידע על האיזור . מנסיוני האישי אין בכלל מה לדאוג , תמיד נהגתי לטייל באיזור באופן עצמאי וכפי שהצעתי לך קודם יש בכל בית מלון מפות ופרוספקטים של האיזור , בכל עיר גדולה יש לשכת מודיעין לתיירים המציעה שפע של מקומות כמו : מערות , מפלים , אתרים ארכיאולוגים חשובים , אף פעם לא התאכזבתי . גם אם לא התאכסנתי במלון הייתי נכנס סתם להתענין אם יש חדרים ומה המחיר ובאותה הזדמנות מבקש רשות לקחת פרוספקטים של האתרים באיזור ותמיד נעניתי בחיוך וברצון .

תודה

כנראה שאני אקח את ההמלצה שלך ופחות או יותר אצא בלי יותר מידי תכנונים. גם ככה אני לא ממש מחפש אתרים תיירותיים, אלה לחוות את חבל הארץ באיזור הנ"ל. יאללה חופש..

למעלה