שאלה לאיל.

מנטיס

New member
שאלה לאיל.../images/Emo24.gif

איל שלום רב. שמי אורן ואני בן 27. זו הפעם הראשונה שאני מבקר בפורום שלך והוא נורא מעניין. קראתי את מאמרך"נפל האסימון" והרגשתי הזדהות עצומה עם סיפורך. כול פרטי המאמר פשוט זהים לסיפורי רק שבמקום " בעיית עין עצלה" קיימת אצלי הפרעת קשב וריכוז( הפרעה נויורולוגית מולדת ), שהעפילה על חיי מגיל מאוד קטן וגרמה למשקעים רבים בנוסף לדברים נוספים. ההפרעה אובחנה אצלי רק לפני כשנתיים והדגש של ההפרעה אצלי הוא חוסר ריכוז ואימפולסיביות, ואני עושה את המקסי לטפל בה אך זה לא בדיוק קל. בנוסף לפני כשנה פלוס מינוס ,וזה אחרי שנים ארוכות של התכחשות והתרחקות מעצמי התחלתי לחוש שדי ואני חייב להתחיל להתבונן פנימה ולהבין עם מי באמת יש לי עסק פה כי יש לי עוד חיים ארוכים לחיות עם עצמי וחבל!!!. נכון להיום אני ממשיך בדרך זו ולפעמים קיים ספק אם אני בדרך "הנכונה" או שקצת סטיתי וקיימת ההפרעה כמובן "שעוזרת" לספק , אבל בגדול אני מבסוט. תודה מראש ברגשי הזדהות עצומים. אורן [email protected]

איל באש

New member
ברוך הבא אורן ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

תודה על השיתוף, כמה נעים לשמוע.

מנטיס

New member
דרך נוספת...לאיל

תודה תודה... רציתי לדעת אם ישנה אלטרנטיבה למדיטציה או משהו בסגנון של "תרגיל החובה" שציינת יום קודם, כי כמו שהבנת מהודעתי הקודמת נורא קשה לי להתרכז ולהתנתק טוטלית ולחוות פנימיות עמוקה ישנו בי רצון עז לחפור בעצמי עוד ועוד... תודה והמון אהבה אורן.

איל באש

New member
אורן...../images/Emo140.gif

אני חושב שאם כל יום תנסה קצת , תגלה שאתה כן יכול. אולי לך זה יקח הרבה זמן, אבל מי משווה עם קצב של אחרים? אם תנסה באהבה, ותצליח קצת ועוד קצת , לאט לאט תשתחר וזה יזרום. חוץ מזה הייתי ממליץ בחום לעשות יוגה, זה עבודה דרך הגוף שיכולה ללמד אותך המון ולשחרר אותך מאוד. דרך היוגה אני למדתי המון על מדיטצייה, בעצם למדתי לעבור את המחסום של הרעש וחוסר הריכוז לשקט הגדול. אם תרצה המלצה למקום שמלמד יוגה כתוב לי.

מנטיס

New member
איל...

ישנו מוטיב חוזר בקשר לעברי שהוא מגיע אליי ממשפחתי וביחסי לנקיון. הדבר חוזר בעיקר בחלומות. מה דעתך? תודה אור ואהבה אורן.

איל באש

New member
אורן ..../images/Emo35.gif

אם הדבר חוזר בחלומות זה סימן , יכול להיות שזה בגלל שזה מטריד אותך, יכול להיות שהחלום הוא הדרך היחידה כרגע להתמודדות , מה בקשר לניקיון? לא ממש הבנתי.

למעלה