שאלה לאיילת

דליה .ד

New member
שאלה לאיילת../images/Emo35.gif

האם יוסיפו לפורום את ה"לוחות" כמו בפורומים אחרים? אני רוצה להציע את שירותי כמורה מומחית לנוער בהכנה למבחנים ועבודות אישיות באיזור מגורי, ורציתי לעשות זאת ב"לוח" ההודעות המתאים, כמו ששמתי בפורומים אחרים. (כמובן שאני מלמדת גם ילדים צעירים כי אני עם נסיון רב ב cp , pdd , לקויי למידה, אוטיזם ועוד.

AYELET1

New member
מאמר לחנוכה ../images/Emo137.gif ../images/Emo138.gif

הכנתי , מכל מה שכתבתם כאן לחנוכה , ומהסקר, מאמר נחמד (מקווה...) אש"ש חבל שלא המשכת להוסיף הסברים על מנהגי החנוכה! אבל אין דבר, פורים יבוא ונחכה לך ...

bimbo.

New member
איילת, האוסף שהכנת לנו לחנוכה../images/Emo138.gif

נחמד מאוד. רואים שטרחת. זה כנראה במקום
ולביבות שלא הכנת לנו. אכן, יש לנו מנהלת משקיענית.

AYELET1

New member
צריך לנחש רק 5 ../images/Emo6.gif

האם כבר מילאתם טפסי לוטו, לקראת זכייתכם "המובטחת" ב-50 מליון שקל?... בדקות אלו כנראה מגרילים... צר לי, אני אינני נמצאת בין הפוכרים אצבעותיהם בצפיה כעת (עקב העובדה שמעולם לא זכיתי באגורה או בשום שווה ערך אחר בשום הגרלה , לא מצאתי טעם לתרום למפעל הפיס מכספי...) למי שמילא שלוחים איחולי הצלחה |פח| כמה מילים בעניין, בכתבה, שלינק אליה מצורף כאן

bimbo.

New member
גם אני רגועה לחלוטין בעניין זה.../images/Emo3.gif

מה, אני צריכה לחפש סיבות לסיוטי לילה???????

גליה12

New member
בוקר טוב- אז לא זכיתי../images/Emo7.gif

בחמישים מליון- ואני נשארת פה איתכם.... יום שלם פינטזתי על מה אעשה בכסף...סתםםםםם... כמוך אילת -אין לי מזל- אבל זה לא מונע ממני לנסות-

AYELET1

New member
אז זהו, טוב שגליה ובימבו נשארו

ללא 50 מליון אבל איתנו כאן
ואני אגב, בכלל לא רודפת בצע. מוכנה להסתפק במועט, ולזכות בסתם הגרלה רגיל של מפעל הפיס (2-3 מליון שקל בלבד. מניחה שאסתדר איתם איכשהו
)

bimbo.

New member
אם בכל זאת לא תצליחי../images/Emo8.gif

להסתדר אתם, אני מוכנה לעזור לך ולהקל על כיסך.

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif אני בטוחה שאם זה היה קורה

בישראל, כולם היו נדים בראשם , ומודיעים שרק כאן יכול לתרחש מקרה מזעזע כל כך ... אז זה לא קרה כאן ... נמחצו למוות בעת חלוקת מתנות חג מולד בברזיל. מצורף לינק לידיעה

למעלה