שאלה לאיגוד

dudukrn

New member
שאלה לאיגוד

שמתי לב שבטקס הסיום בהרצליה חולקו פרסים בקטגוריות מסויימות בלבד (כמו משקפי רודי פרוג´קט). חלוקת הפרסים הזו לא פורסמה לפני התחרות ותהיתי מי מחליט לאיזו קטגוריה לתת פרס? מתי מתקבלת החלטה (האם לפני או אחרי שיודעים מי הזוכה המאושר)? האם לא ראוי ולו מבחינת מראית עין לפרסם דברים כאלה מראש בבחינת גילוי נאות?

תשובה

מארגן התחרות /מנהל התחרות מנסה לארגן פרסים מנותני חסות שונים. המאמץ נמשך לאורך כל השנה ולאורך כל הזמן, אפילו יום לפני התחרות. למעט פרסים כספיים שבדר"כ מפרסמים מראש. גם בדואתלון הרצליה ההכרזה על פרסים כספיים היתה שבועיים לפני ורק בפורום. הפרסים שנאספו לא הספיקו לחלוקה שווה, דהינו לכל המקומות הראשונים בקבוצות הגיל. החלוקה נעשית לפני התחרות ובמקרה הזה עח ידי ועל פי שיקולי בהתחחשב בגילאים שקבלו בארועים קודמים ובקשות של נותני חסות. יש לראות בפרסים בונוס ותמריץ מעבר לפרסים הכספיים שהוכרזו והיו די נמוכים לצערי.

עידן p

New member
קוצים ושושנים

ובתחילה שושנים: שושנים לנותני החסות והפרסים על תרומתם החשובה על מתן הפרסים. אין זה מובן שבקטגוריות מקבלים פרסים מעבר לגביע. יפה מאד קבלו זר של שושנים. זר של קוצים: זר של קוצים למחלקי הפרסים וקובעי מדיניות חלוקת הפרסים שום הסבר שתתנו אינו מניח את הדעת על אופן חלוקת הפרסים, או שנותנים לכל המקומות הראשונים או השניים או השלישיים וכן הלאה אבל שומרים על מדיניות קבועה לאורך כל הקטגוריות. לכם מגיע זר של קוצים שורט ועוקצני על חוסר הגינות מינימאלי. ולמקבלי הפרסים רק תהנו וזה באמת מכל הלב. תמשיכו להתחרות ולהנות כי זה מה שחשוב לא נהנים לא באים. בהצלחה לכולם.

אני מצטרף ../images/Emo31.gif

עם כל הכבוד לנותני החסות
לא הם חברי האיגוד ולא הם שצריכים לקבוע מה קורה בו
על האיגוד להיות חזק
ולא לתת לנותני החסות לעשות בו כבתוך שלהם
. מטרת הפרסים היא ההרגשה הטובה
של המתחרים ולא לגרום לתיסכול
ולקנאה
. אם אין מספיק פרסים לחלק לכל הזוכים
(אפילו רק לאלה שהגיעו ראשונים) אפשר לאגור את הפרסים
לתחרות הבאה או להודיע
, אפילו יום מראש, באתר מי מקבל
ומי לא
. בתרבות המינהל התקין הישראלי, צריך לעשות מאמצים כדי למנוע התמרמרות מיותרת
. אני בטוח שאם הטכסים והפרסים היו מנוהלים ברמה של כל שאר ענייני התחרויות
, הרבה מאוד אנשים היו הרבה יותר מאושרים

קטן

New member
תקראו לי מפגר, אבל בשבילי הפרס../images/Emo47.gif

הוא עצם ההשתתפות, וככה זה היה תמיד

dudukrn

New member
תשובת האיגור אינה מספקת ולמעשה אינה

תשובה כלל נראה שגם האיגוד מבין שקיימת בעייה בנושא. בתשובה של האיגוד אין אפילו התחלה של תשובה לבעיות שהועלו על ידי ועל לידי שאר חברי הפורום. דרך חלוקת הפרסים אינה הוגנת ו"מריחה" רע מאוד. כאנשי ספורט הגינות אמורה להיות תכונה בסיסית אצלנו. חבל שאיגוד הטריאתלון אינו מצליח לנהוג כארגון בוגר, להתאפק ולא לחלק "כיבודים" למקורבים. נראה כי לעיתים גם המקורבים עצמם חשים אי נוחות נוכח אפליה בולטת זו... לסיכום: הדרך היחידה לחלוקה הוגנת של פרסים היא באופן שוויוני ושקוף כאשר כל אחד יודע מה הוא עתיד לקבל אם יזכה לפני ולא אחרי התחרות.

שוב פרסים??

כאשר מצליחים לארגן כמות פרסים שלא מספקת לכל המקומות הראשונים בקבוצות הגיל יש אפשרות או לחלק לחלק או לותר על הפרסים ( לא ניתן לצבור). החלוקה נעשית על ידי מארגן התחרות לפני התחרות. הסיסמא של " מקורבים" לא במקום שכן כל חברי האיגוד הם מקורבים של כולנו. יש אפילו שטוענים שעדיף שלא לחלק בכלל פרשים ואזי לא יהיו טענות.

איגוד יקר.....בדקתי וגיליתי ש......

באף אחת מההודעות בנושא הפרסים לא נכתבה המילה "מקורבים". רק בתגובת האיגוד היא שרוברבה. אני מוצא זאת כעובדה מאוד מעניינת שיתכן ואף שווה בדיקה. מה אתה אומר? יאיר

מה אתה אומר?!?!?!?

זה ממש חדש לי.... היו כמה שהקביעה הזו ניטרלה את יכולת התפקוד שלהם להמשך היום עקב התגלגלות צחוק היסטרי שלא הסתיים אפילו בשעה זו. מצידי נכנסתי לכאןרק עכשיו, כדי להבין למה כולם כינו אותי היום "מקורב" כפתיחה לכל שיחת טלפון....... יאיר

אז כתבו מקורבים או לא כתבו מקורבים.

יאיר אמר שהוא בדק בעיון.... אז או שאתה בודק בעיון ומתקרצץ על כל מילה, או שפתאום אתה מפספס את כל ההודעות שהפנו אותך למילה מקורבים ואפילו לא מתנצל על הבדיקה שהצעת לבדוק.... תהיה עקבי... מה אתה אומר? מיכאל.

למעלה