שאלה לאוריאל

tilayo

New member
שאלה לאוריאל

אוריאל ערב טוב ומה שלומך רציתי להתייעץ איתך ואולי אם תוכל לעזור לי בנושא מדיטציה. אני רוצה לדעת לתרגל מדיטציה ואין לי מושג למי לפנות, מה גם שאני מחפש מדיטציה למען מדיטציה בלי שום קשר לדתות,לבודהיזם,ולכל מיני הקשרים אחרים וכמו שציינתי התחברות לנפש נטו בלי שום קוסמטיקה מסביב. אם יש לך טיפים אשמח לקבל לבינתיים שיהיה לך לילה טוב וכל טוב אייל

hayonkoby

New member
אני לא אוריאל אבל מצורף קישור

שיכול לעזור לך . כנס לקישור הראשון , קרא על מדיטציה , נסה את זה , וכמובן שאתה יכול ליצור עם החבר`ה הללו קשר. אני , אגב לא קשור אליהם.

מכיוון ש...

אני מעולם לא למדתי לעשות מדיטציה ולמרות שאני כן ``מודט`` בדרכי אז אני מזמין את כל מי שיכול לייעץ בעניין וכך גם אני אחכים. הקישור הראשון נראה לי מעניין אבל אני חושב שאפשר לשפר אותו. הקישור השני עול לא מצאתי את הקשר למדיטציה? זה נראה לי כמו הפנייה למקומות אחרים ואת זה אפשר לעשות בכל ``חפש`` את הערך מדיטציה. אור וטוב אוריאל מעוז

hayonkoby

New member
אמרתי להיכנס לקישור הראשון ... :)

הקישור השני הוא האתר שלי , שאני מצרף תמיד , בכל מקרה רשמתי בהודעה הקודמת להיכנס לקישור הראשון כי הוא שעוסק במדיטציה

tilayo

New member
תודה על האתר

נכנסתי לאתר,אתר מענין אני מודה לך אייל

באמת חמוד האתר הזה

אגב רציתי לשאול (אוריאל) אם אתם ממליצים על הספר ``הטאו של פו`` ? ושאלה חשובה נוספת : הנזירים הטיבטים (וכולנו) רוצים להגיע להערה או להארה ? אור וטוב

הנזירים ה...

חשמליים תוכנתו להאמין בכל דבר על מנת להחליף את בני האדם...(ראה שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש מאת דגלאס אדמס) האחרים אין לי שמן של מוסך (שמץ של מושג) לגבי הספר ``הטאו של מרווין`` טרם נכתב... חבל. אור וטוב אוריאל מעוז נ.ב. מתי אתה פותח לי אתר אישי? ברוך הבא לפורום אחי היקר...... :)

למעלה