שאלה לאוריאל

tilayo

New member
שאלה לאוריאל

אוריאל לילה טוב. רציתי את עזרתך בנושא שמאד מטריד אותי, אני עובד במשרה מלאה וגם לומד בערב. עוד כחודש יש לי בחינה שלפי דעתי חומר די קשה ואני סובל מחוסר ריכוז שפוגע בהבנה, ובכלל בעיות ריכוז שמשפיעים על נושא הלימודים. אם יש לך טיפים להתגברות על חוסר ריכוז אשמח לשמוע לילה טוב אייל

אייל היקר

אם אתה למדת רייקי אז עשה לעצמך כעשר דקות בבוקר ועשר דקות בערב רייקי על צ`אקרת הכתר, צ`אקרת העין השלישית וצ`אקרת הלב, זה יעזור לרגיעה וחיזוק הריכוז. אם לא, אז תוכנית אחת שעשיתי עזרה לי מאוד בלימודי והיא לחלק את כל הנושאים שיש לבחינה למס` הימים (פחות אחד) שנשארו עד הבחינה. את החומר של כל יום הייתי מקדיש כשעה וחצי ומסכם נקודות על כרטסת. ביום השני הייתי מסכם את החומר של אותו יום ומציץ בכרטסת של יום האתמול וכך הלאה. ביום האחרון לפני הבחינה הייתי הולך לסרט טוב או לבילוי אחר על מנת לנקות את הראש וכ``פרס`` על השקעתי עד הלום. ביום הבחינה הייתי עובר ברפרוף על הכרטסת ומתפלל לאלוהים שיעזור לי לזכור ולהצליח בבחינה (בדרך כלל זה היה עובד). אומרים שלזיכרון וריכוז עוזר כף שמן זית ליום (לא בדקתי). בכל אופן אם אתה רוצה שאשלח לך רייקי בזמן המבחן אשמח לעשות זאת, אני זקוק ל: שם שלך (מלא) ושם האם, תאריך ושעת המבחן. בתקווה שזה יעזור אור וטוב אוריאל מעוז

tilayo

New member
תודה על העצה

לאוריאל ערב טוב ושבוע טוב ומבורך. אני מודה לך על תשובתך ואני צריך רק שתזכיר לי מה זה צאקרת הכתר כי כבר שכחתי. לגבי שאר העצות אני ינסה ואני יהיה איתך בקשר לפני המבחן ואתן לך את כל הנתונים. אז שבוע טוב אייל

צ`אקרת הכתר

מקבילה לספירת הכתר, נקראת צ`אקרת הכתר או הלוטוס. נמצאת בקודקוד הראש ומוגדרת כצ`אקרה השולטת על הדרגה הגבוהה ביותר של המודעות שהמין האנושי מסוגל להגיע, על הרצון להתמזג עם האל, מקור האינטואיציה וחזון רוחני ישיר ביטוייה החיצונים הם : בלוטת האצטרובל, מוח עליון ועין ימין העין של השיפוט. צבעה: סגול או צרוף כל הצבעים – לבן. אור וטב אוריאל מעוז

למעלה