שאלה לאדומות

מיצי35

New member
שאלה לאדומות

ביום חמישי יתקיים טקס מסע כומתה לאדומים .הטקס יהיה בארבע למרות שאמרו לחיילים שכדאי שההורים יהיו בבוקר.מה מומלץ להביא לאכול? האם גם אתם הגעתם בבוקר? האם ההורים מצטרפים לק"מ האחרונים? מהיכן?
אשמח לקבל תשובות מהמנוסות
תודה רבה

ל י ת י1

New member
היי מיצי

איזה כיף לכם!
כשהאדום שלי עשה מסע כומתה לפני שנתיים אסרו בכל תוקף על הורים להגיע בבוקר. ניסינו לשחק אותה ראש קטן והתארגנו כמה הורים מהצוות להגיע ביחד מוקדם בבוקר, אבל אז אבא חכם אחד החליט להתקשר למ"פ לשאול אותו מתי בדיוק כדאי להגיע והמ"פ נבח עליו ופקד עלינו להישאר בבית

כנראה שדברים השתנו מאז, אני מניחה שבגלל שהמתכונת של המסע עצמו שונתה וכן אורך המסע, בכל מקרה אני מקנאה

אני לא יודעת לומר לך מאיפה תוכלו להצטרף אליהם, אבל אני מניחה שכשתגיעו לשם יהיו מספיק הורים ותתעדכנו ביחד.
מה שכן אני יודעת שברגע שהילדים נכנסים לעיר המפקדים חובשים את הכומתות האדומות שלהם כדי שכולם יזהו שמדובר בצנחנים, התנועה נעצרת לכבודם, מכוניות צופרות ונהגים מריעים וכל זה נותן לילדים את הפוש האחרון במסע, מרגש

להביא בעיקר שתיה, המון שתיה!!! בגזרת האוכל - מה שלא תביאי יאכל ויילעס, גם אם זה יהיה חתיכות קרטון או סוליות נעליים

שתהיה לכם חוויה מרגשת ואל תשכחי לבוא לפה לספר איך היה כדי שאני אתפוצץ לי עוד קצת מקנאה

למעלה