שאלה לאביבה מה בדבר מראה שנמצאת בחדר השינה לא ממש ממול המיטה אלא קצת נוטה הצידה? טוב או רע?
B BABE111 New member 23/8/05 #1 שאלה לאביבה מה בדבר מראה שנמצאת בחדר השינה לא ממש ממול המיטה אלא קצת נוטה הצידה? טוב או רע?
א א ב י ב ה חיים טובים New member 23/8/05 #2 בוקר טוב איך השינה? שקטה? רגועה? קטועה? איך הבריאות? איך השקט הפנימי? איך ההרגשה הכללית?
B BABE111 New member 23/8/05 #3 בוקר טוב אביבה.... באשר אליי.....השינה נפלאה,שקטה,ורגועה....שום דבר מיוחד או יוצא דופן....בכלליות הכל בסדר
בוקר טוב אביבה.... באשר אליי.....השינה נפלאה,שקטה,ורגועה....שום דבר מיוחד או יוצא דופן....בכלליות הכל בסדר
א א ב י ב ה חיים טובים New member 23/8/05 #4 יפה, איך אוכל לדעת אם זה טוב או רע? באופן כללי לגמרי, מראה בחדר יוצרת אי שקט, תזוזה ומגדילה, מכפילה, משלשת ועוד. יש אנשים שהיא ממש לא עושה להם כלום ויש כאלה שהיא מפריעה להם ובגדול. מה לדעתך המצב איתך?
יפה, איך אוכל לדעת אם זה טוב או רע? באופן כללי לגמרי, מראה בחדר יוצרת אי שקט, תזוזה ומגדילה, מכפילה, משלשת ועוד. יש אנשים שהיא ממש לא עושה להם כלום ויש כאלה שהיא מפריעה להם ובגדול. מה לדעתך המצב איתך?
B BABE111 New member 23/8/05 #5 מה לדעתי היא עושה לי??? היא ממש לא מפריעה לי בעצם קיומה בחדר אך אין לי בעיה להוציא אותה משם אם ישנו איזשהו ספק שמראה בחדר זה לא טוב
מה לדעתי היא עושה לי??? היא ממש לא מפריעה לי בעצם קיומה בחדר אך אין לי בעיה להוציא אותה משם אם ישנו איזשהו ספק שמראה בחדר זה לא טוב
א א ב י ב ה חיים טובים New member 26/8/05 #6 הספק אמור להמצא אצלך... אני לא יכולה להגיד לך את הספק שלך. האם לדעתך היא מזיקה לך במשהו?