שאלה לאבות שכאן

שאלה לאבות שכאן

אם אתם נורא רוצים משמורת על הבן שלכם, ומכריזים ומודיעים על זה בכל צורה ואופן. והבן רוצה לבוא להיות עם חברים שלו במקום בו אתם גרים לשעה שעתיים, רק מבקש שהאבא יחזיר אותו אחר כך, והאבא אומר לו "לא, אני לא מסכים, לא מאמין לך, אתה תעבוד עלי ותגיד בסוף שאתה רוצה לישון אצלי" והבן בוכה ומתחנן (הלב נקרע לי מהשיחה הזאת) מה אתם חושבים? הוא באמת רוצה או מסוגל להיות משמורן לבן שלו? פיספסתי משהו? כי אני באמת מבולבלת מזה. (רק לידיעה, הוא כן הלך לשחק עם החברים שלו,ואני זאת שאחזיר אותו)

סופי את מפתיעה אותי

את יודעת שזה משחק את יודעת באמת מה הכוונות שלו אבל את ממשיכה להיות שחקנית פעילה! וזה בדיוק מה שהוא רוצה.

האמת טלה?

שמבחינתי השלמתי, ועשיתי ועושה עבודה מאד רצינית על עצמי בענין, כי הוא כל הזמן משדר רצינות בענין. אבל כל פעם מתגלים כל מיני דברים שלא מסתדרים אצלי. ואם זה משחק? אז שואלת את עצמי למה??? כי הבן משוכנע שאבא שלו רוצה שיעבור לגור איתו. אז באמת מבולבלת

זה כבר משהו אחר

הוא פשוט יש לו עולם צר והילד כלי בידיו והוא בעצם משקר לו . כדי להשיג את מה שהוא רוצה וחלק מזה זה ביום מין הימים להגיד לילד אני רציתי! אמא שלך לא הסכימה רק מה הטיפש הזה לא מבין את הנזק שהוא גורם לבן שלו או גרוע מכך. יודע ומתעלם!

תראה

אני לא אתפלא אם יגיש בקשה למשמורת בבית המשפט, ואני לא אתפלא אם הוא יראה שם סימנים של אבא טוב ודואג שבאמת רוצה את הבן שלו. שואלת את עצמי, ואם יאשרו לו משמורת, מה אז?? הוא נכנס למילכוד???? ואיפה הבן שלי בכל הסיפור? הוא ישלם את המחיר על המשחקים של אבא שלו?

אני

הייתי במקומך יושב ועושה רישום של כל הדברים לאט לאט והאמת מאוד קשה לי להאמין שהוא יעשה זאת רק מהפחד שיצליח איפה עומד הילד בכל זה?

הכל מדווח למי שצריך

איך אומרים? "הכורה בור בו יפול" הוא כבר כרה לעצמו כמה בורות, במיוחד חודש שעבר, ובכל זאת אתה יודע. הילד משוחד יופי, קונה אותו בכסף ומתנות.

מיקי 43

New member
זה הכל מלחמה בין ההורים

מלחמה מיותרת וכניראה שכל מי שנלחם במלחמה המיותרת הזאת לא כל כך ראוי להיות משמורן או הורה

למעלה