שאלה=)כרטיסים

shakira fan

New member
איך פתאום כולם הולכים להופעות שלה??

זה לא פייר!! מה אתם נוסעים במיוחד לארצות מסויימות והולכים להופעות שלה?!?! איזה הורים טובים יש לכם..הלוואי עלי..

מאמי...

לא יודעת מה עם כולם אבל אני כן כנראה נוסעת...(איזה הורים אהה אהה סתםם) אולי נארגן אנשים מהפורום שיכולים לבוא וניסע להופעה שלה?...

shakira fan

New member
יהה איזה חמודה את..../images/Emo46.gif

כאילו באמת נראה לך שאם תגידי לאנשים "רוצים לבוא?" הם יבואו??? מה זה לארגן?? הייתי מתתתתתתהההה ללכת להופעה שלה, הבעיה שאין לי הורים כמו שלך ואני בטוחה שגם לכל שאר הפורום כמעט..

...

מאמי אוקייי אז לך יש בעיה ולי אין..פחחח אבל שאני יהיה אני יוסיף תמונות ככה לא תרגישי כול כך טוב כפרע שלי???

shakira fan

New member
יוו את ממש סתומה אה??../images/Emo4.gif

עדיף שלא תדברי.. שיהיה לך בכיף תהני בהופעה.. תסיפי כמה תמונות שלה שאת רוצה ואל תשגעי אותי טוב?!

יאהה את ממש מקנאה??

טוב עזבי לא בא לי לריב פה עם אף אחד .... אהה ואל תגידי לי מה לעשות שיהיו לך אחלה חיייםם באמת

shakira fan

New member
לא מקנאה..באמת נראה לך שאני יבזבז..

אנרגיות על לקנא ועוד במי?? בך?? אומייגדדדד כשתראי אותי (אולי מתישהו) תראי שממש אין לי מה לקנא בך!! חוץ מזה אמרתי לך שיהיה לך בכיף בהופעה ותנסי לא לדבר אלי יותר טוב?! עוד פעם להסביר לך?!? וגם, אם כבר יש לך צורך עז לדבר עם מישהו וממש קשה לך אז את רוצה לפנות אלי..בלי מאמי, נשמה כפרה וכל השטויות האלו הבנו? חוץ מזה כולנו נגיע להופעה שלה מתישהו, זה יהיה או בארץ או בחו"ל..היא הרי לא מפסיקה לשיר אחרי הסיבוב הופעות הזה..

../images/Emo189.gifאהה אוקיי אבל

אבל כדי שתרגישי יותר טוב שאני יהיה בעזרת השם אני ישלח לך ולפורום בכלל תמונות מההופעה סבבה? אז אל תרגישי כול כך רעע...

למעלה