שאלה כספית...

sharshar

New member
שאלה כספית...

היי, שוב אני, עדיין לא התחלתי בטיפולים, אבל עקב הדבקויות בחצוצרות אני קצת מתעניינת בנושא, רציתי לדעת אם מישהי יודעת, אם יש לי ביטוח מושלם בקופ"ח כללית כמה צריכה לעלות הפרייה? האם התשלום הוא לכל טיפול? בכלל, אשמח לקבל כל תשובה, אפילו מוערכת, על מחירים... ושהיה חג שמח ופורה לכולכן...

גם שלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלום לך....אם את מתכוונת לIVF רגיל

אז בעיקרון הדבר היחיד שעולה לך הוא טופס 17 שעולה 24 ש"ח. והתשלום הרבעוני הרגיל. בהצלחה.

בולה101

New member
עלויות הפריה

הכל מאוד תלוי בך אם את עוברת אותה ברפואה הפרטית או הציבורית. אם החלטת בציבורית אז את משלמת רק על טופס 17 24 ש"ח וכמובן עבור כל ההורונים שאת תזריקי שעולים כ - 600 - 800 ש"ח לכל טיפול. אם החלטת ללכת על פרטי אז שתדעי לך שכללית יצאו ממש לפני חודש במבצע שהם משתתפים בהפרייה גם לילד ראשון ושני. בעבר ההשתתפות של המושלם היתה מילד שלישי. עכשיו זה תלוי אצל איזה רופא תבחרי. לכל רופא יש את התעריף שלו. תלוי עד כמה הוא מרגיש אלוהים. אתן לך דוגמא בעין כרם אצל פרופ' סימון מנהל המחלקה הפריה עולה 5600. ולאחר השתתפות של 70% זה יוצא כ- 1500 ש"ח. (לפני תרופות) וזה כמובן כולל את כל התהליך פרוטוקול + שאיבה + החזרה. לפי מה שקראתי בפורום יש רופאים ובתי חולים ששם אפשר לחלק את התהליך ולשלם על כל חלק בנפרד. המלצה שלי- לא שווה את הכסף. את תקבלי את אותו טיפול גם ברפואה הציבורית. ושווה לך לקרוא את מה שים אבן כתבה השבוע . בכל מקרה שיהיה לך הצלחה בכל דרך שתבחרי

אני בכללית

אומנם עדיין בשלב ההזרעות (ושלא נעלה כיתה, טפו טפו חמסה), אבל הרופא שלי אמר לי שהכללית עשו עכשיו סידור עם מדיקל סנטר בהרצליה, והפריה במדיקל דרך הכללית, תעלה 2,000 שקל. זאת האינפורמציה שאני יודעת. מעבר לזה, כמובן שברפואה הציבורית צריך רק טופס 17, ב-24 שקל. בהצלחה!!!

למעלה