שאלה כנסו...

ronit244

New member
שאלה כנסו...

כמה רחוק אתם מוכני לנסוע כדי להגיע למקום העבודה. לי הציעו לעבוד בבית משפט בחיפה. ובכדי להגיע לבית המשפט אני צריכה לנסוע הלוך ושוב 3 שעות (במקרה הטוב) ולהחליף 2 אוטובוסים. מה דעתכם? המשכורת שמציעים היא לא משהו מ8:00 - 16:30 שכר של 4500 בחודש לא כולל נסיעות. אבל מה שקורץ זה התנאים. מה אתם אומרים? מצד שני אני עובדת כרגע במקום משרדי קרוב לבית עם משכורת דומה אבל תנאים של מקום פרטי שהם הרבה פחות טובים.

לרונית

שלום רונית, אני מבינה את ההתלבטות שלך. זה באמת השקעה של זמן לנסוע 3 שעות לעבודה (האם זה 3 שעות לכל כיוון או סך הכל?). אני תושבת הצפון ומכירה מספר אנשים שמוכנים לעשות את ההשקעה הזאת. הם נוסעים יום יום למרכז הארץ לעבודה. הם מרוויחים מגורים במקום שקט ואיכות חיים ומוכנים לעשות את הנסיעה הזאת. השאלה היא עד כמה חשובים לך הזמן והאנרגיה שאת משקיעה בעבודה המרוחקת. האם את עלולה להפסיד דברים שעכשיו אפשריים לך בגלל הקרבה לבית? בנוסף, ישנם שיקולים נוספים במקום העבודה עצמו. איך את מרגישה בעבודה הנוכחית? האם תהיי מסופקת בעבודה הרחוקה? את מציינת רק את התנאים הכלכליים של העבודה. אני חושבת שצריך לשקול את התמונה כולה. בהצלחה, ניבה

בתור אחת שנוסעת כמעט 4 שעות ביום לעבודה..

(כשעתיים לכל כיוון) זה מאוד מאוד קשה, מתיש, ולדעתי בסופו של דבר פוגם בעבודה ובאיכות החיים בכלל. אצלי זה זמני לכמה חודשים בגלל אילוצים, אני בספק אם הייתי הולכת על זה מראש לתקופה בלתי מוגבלת. כמובן שהכל תלוי באופציות האחרות שיש לך וברור שזה עדיף מכלום. אני גם מכירה אנשים שעושים את זה וסובלים פחות.

למעלה