שאלה- כנסו שניה...

שאלה- כנסו שניה...

נכון אמרו שבערב יום העצמאות- היום, יהיה את ההופעה של פלוריסיינטה בערוץ 3, אז בדקתי עכשיו בממיר ולא כתוב על זה כלום, אז מה נסגר, יש הים ת'הופעה

tom7890

New member
לאא!!

אף אחד לא אמר את זה! זה לא קיים...!! זה בVOD ההופעה!! זה יהיה רק בעוד איזה חצי שנה בערך...

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo92.gif../images/Emo102.gifכולם כנסו דחוף!

למישהו יש תמונות שמכרו בהופעה מי שיש לו שישים פה ואני אתן לו קישור קרדיט או משהו באתר שלי! בבקשה תשימו! www.faa.tipo.co.il גם תגידו לי מה דעתכם על האתר טוב תודה בכל מקרה בייי

tom7890

New member
אני קניתי 18 תמונות!!!

כן כן.. תתפלאו!!! חעחעחע.. במופע הראשון קניתי 6 ואז אחר כך במופע השני קניתי עוד 12..!! הייתי בשמחה שם לך את התמונות!! פשוט אין לי סורקק..!!

לתום 7890

אם יש לך מצלמה דיגיטלית אז אתה יכול לשים פה כי אני צריכה לאתר שלי אני אתן לך קישור

tom7890

New member
את יכולה לקרוא לי תום!!

אין צורך בכינוי!! ואין לי מצלמה דיגיטלית.. אני צילמתי גם תמונות מהמופע אבל ממצלמה רגילה!! מצטערר...!!

טוב שיהייה תום

אם יש לך תמונות או במחשב מהמופע או שאתה מוצא אז אתה יכול לשים בפורום?

tom7890

New member
כןן למה לא?!

ולמה את אומרת שיהיה תום?!?! מה לא שם יפה??

tom7890

New member
הנה עוד אחת שחושבת על זה!!

תפנימו שלא צריך להפוך שמות!! תקלטו!! את השם שלך את הופכת?? לאא!! אז למה את שלי את הופכת?? לא יודע! אמא שלי כותבת את השם שלי עם ט'! ואני מתעצבן מזה רצחחחחחחחחח!!! אני חי ברוך השם כבר 13 וחצי שנים ושום מות טפו טפו טפו לא קרה! ומוות כתובים עם 2 ו' ולא עם 1!! סיימתי את דברי! חח..

למעלה