זו שאלה קצת קשה, אבל אני אנסה..
הסכמנו שזו דיעה, ווכנראה שידעתי את זה גם קודם, רק שהייתי זקוקה להכוונה שלך כדי להגיע לזה, אני אתחיל במה אני עושה ואחכ אחזור לשאלה הממוקדת שלך, אני למשל אוהבת בחורים גבוהים, אולי מעצם היותי בחורה גבוהה, אולי מעצם העובדה שאני לא רוצה "להיבלע" בתוך בן זוג (וכמובן שכאן זה מתפתח לכיוונים רבים ושונים, כי אני בחורה עם המון נוכחות, דעתנית, מאד מודעת וכד', ולכן צריכה גבר שיוכל לעמוד מולי, ולכן זו לא מטאפורה שאני לא רוצה להיבלע בתוך בן זוג, אבל זה לדיון אחר) מאחר ואני אוהבת בחורים גבוהים, וגם אם אכיר בחור שיקסים אותי וירתק אותי, אך יהיה נמוך ממני בצורה משמעותית, אני לא אכנס לקשר הזה כי זו העדפה חיצונית שלי, מאותו מקום, אני מרגישה מחוייבות גם להגיד לבחורים לפני הפגישה שאני בחורה מלאה. אני עושה את זה מהמקום הכי כנה ואמיתי שלי, אם יש לגברים את העדפה לבחורות רזות, חבל על הזמן שלי ושלו בפגישות, בדיוק כמו שהייתי מצפה מבחור נמוך להגיד לי את זה, כך אני מצפה מעצמי להציג את זה, ולכן הפעולה שאני נוקטת היא לעדכן את הבחורים לפני הדייט בעצם היותי בחורה מלאה. זו הפעולה, לגבי המחשבות והרגשות, אני חייבת לציין שאם הייתי גבר, גם אם הייתי מאד מאד מאד מתלהבת ממני (כי , נו.. אני די מדהימה...) לא הייתי יוצאת איתי, בגלל היותי שמנה. אני אומרת כאן משפט קשה, ואני לא לגמרי בטוחה שהוא נכון, אבל אינטואיטיבית זה מה שעולה לי כרגע. ושוב, חשוב לי להדגיש שאני בחורה שמאד מאד שלמה עם האופי שלי והיתרונות הרבים שלי.