שאלה כללית....

Aerosmith2006

New member
שאלה כללית....

כשקונים כרטיסים להופעה... למשל של אירוסמית'... זה הולך לפי מיקום טוב יותר ופחות טוב? ואם לא.. זה אומר שמי שמגיע קודם נכנס קודם והולך לקדמת הבמה ומשיג לו מיקום טוב? החלוקה את מי להכניס קודם נעשת על ידיי סלקציה מסויימת? איך זה הולך בדיוק? סליחה אם זה לא הכי קשור לאירוסמית'... למרות שזה קצת כי אני מניחה שמי שידע לי לענות על השאלה לבטח היה בהופעה של אירוסמית' מתישהו ויוכל לומר לי איך זה היה אז... תלוי איך מסתכלים על זה

בָלבָל

New member
ככה..

זה בעיקר תלוי במיקום ההופעה. בהופעה בפארקים או בפסטיבלים המיקום שלך יהיה לפי כמה מוקדם הגעת לשמור לעצמך מקום בכניסה לשער... (או לבמה כשמדובר בפסטיבל) אבל, יש הופעות שבהן יגדרו את האיזור הקרוב לבמה ויגבו מחיר גבוה יותר לכרטיסים האלה. באולמות/איצטדיונים בדר"כ זה מחולק לפי איזור, שורה ומושב ובהחלט המחיר מושפע מהקירבה לבמה, והאם זה בצד או באמצע וכו'... ולפעמים יש גם את איזור העמידה, בקידמת הבמה, שעולה יותר, ושאר האולם הוא לפי איזור ו/או שורה+מושב. להופעות של אירו שמקיימות היום הן באולמות/איצטדיונים ומדובר תמיד (אלא אם פספסתי משהו) במושבים מסומנים... דרך AF1 אפשר לרכוש כרטיסים בחבילה, שבכל חבילה מובטח מושב במיקום כזה או אחר... (לדוגמא, בין שורות 3-10) ונראה שבאתר נותנים את המקומות הטובים ביותר למי שהוא ותיק יותר בחברות לAF1. אם תכנסי לאיביי תראי שמוכרים שם כרטיסים... ומושבים בקידמת הבמה נמכרים באלפי דולרים... בדר"כ בכל מכירה של כרטיס יש גם מפה של סימון המושבים באולם (הינה דוגמא) http://cgi.ebay.com/2-Aerosmith-Motley-Crue-Tickets-Raleigh-NC-Alltel-Pav_W0QQitemZ160034338777QQihZ006QQcategoryZ16122QQrdZ1QQcmdZViewItem

Aerosmith2006

New member
תודה רבה... נראה לי שהבנתי

ואגב.... הדוגמא שבחרת לאחלה מקום ---->פאק זה באמת יקר
למה כל כך הרבה אףף... עכשיו אני מבינה למה בהופעות כשאני רואה את הקהל שנמצא מטר מהבמה זה בדרך כלל כל מיניי נשים בנות 30 + מנותחות ונראות כאילו הקריצו אותן מחומר מכני ... או זהב או משהו כזה. קצת מבאס...

Aerosmith2006

New member
אם כבר אז יש לי עוד שאלה../images/Emo22.gif

מה לגביי אותם כאלה שזוכים לפגוש את אירוסמית' לפניי ההופעה... חתימות, תמונות וכאלה. זה נעשה רק על ידיי פרוטקציות? כורשים לזה כרטיס כניסה למאחוריי הקלעים או משהו כזה?

AeroTom

New member
יש מה שנקרא Meet & Greet

כבר הרבה זמן נראה לי לא היה את זה, אבל זה משהו (לא זול) שאפשר לרכוש עם חבילה וכרטיסים שנותן לך אפשרות לפגוש את הלהקה ולהיפגש עם מעריצים אחרים מצומצמים וכל מיני. אני ממש לא בטוח מתי פעם אחרונה שהייתה האפשרות לזה בסיבוב של הלהקה. אבל בעיקרון זו שיטה שאם רוצים להשקיע אפשר דרכה לפגוש ככה את הלהקה (נכנסים לפעמים ל-Soondcheck גם לפני ההופעה וכדומה). גיא פה היה בכזה לפני כמה שנים, הוא בטח יוכל להוסיף על זה עוד פרטים
אבל אם אני לא טועה, האפשרות הזו לא הייתה ברכישת כרטיסים בסיבובים האחרונים. אבל לא יודע.

למעלה