שאלה כללית

שאלה כללית

אני לא בטוחה איך לנסח, אז אנסה ומקווה שיהיה ברור. אני נמצאת בסיטואציה מסויימת בחיים שנגרמה כתוצאה ממספר בחירות לא נכונות שאני ובן זוגי ביצענו. אנחנו עומדים באותו המקום כבר מספר שנים, והשינוי אמור להגיע רק כאשר פעולה מסויימת שלא תלויה בנו (עם אפקט כלכלי מאד גדול) תתבצע. פניתי אל הקלפים כבר מספר םעמים (גם דרך הפורום השכן וגם בקריאה פרטית) אבל כל פעם דובר על תקופה מוגבלת של שלושה חודשים, ובינתיים עברו מספר שנים, ומהזוית הספציפית הזאת אנחנו באותה נקודה (כלומר דברים אחרים השתנו כמובן). השאלה שלי האם יש בכלל דרך לשאול את הקלפים, האם ומתי יקרה אותו השינוי המיוכל, או שמא עליי לפנות לסוג אחר של ייעוץ כמו תקשור או אסטרולוגיה? אני מאד משתדלת לא "להתלות" באותם גורמים מנבאים/מייעצים, אולם לאחרונה אני חשה ייאוש מסויים שמשתלט עליי (דבר שלא אופייני לי כלל) ותחושה שאולי השיעור שאני לומדת כעת יותר קשה ממה שחשבתי, למרות שאני מרגישה שהפנמתי והבנתי אותו. אשמח לתשובה תודה

batgalim

New member
אטלנטיס

לו היינו יודעים את עתידנו, מה מזכות הבחירה שנתן לנו הבורא, היה נשאר בידינו? הגענו לכאן בכדי ללמוד, לעבור את השיעורים שלנו אחד אחד ולדעת כיצד לבחור בעצמנו את הדרך הנכונה לנו. בחירה לא נכונה - תביא מן הסתם לשיעור נוסף באותו תחום... כך עד שתלמדי לבחור נכון, לבחור מהאינטואיציות שלך. אם לא תצליחי לעבור את השיעור הזה בחיים אלו, תרצי לבוא לכאן לגלגול נוסף, להתנסות נוספת, זוהי בחירתך. זוהי בחירתו של כל אדם אשר נשמתו בחרה לחזור שוב ושוב לעבור את אותו שיעור, אותה התנסות, עד שיצליח לצלוח את ההר ולעבור אותו בשלום. אף אחד לא יכול לנבא קלפים / קפה / כירולוגיה = כולם סוג של תיקשור, אשר מביאים לך נקודת מבט שונה, הכוונה וייעוץ - אך לעולם לא ינבאו את עתידך, אשר נכתב עבורך על ידך, על ידי בחירותייך שלך בזמן הווה. מאחלת לך בחירות מוצלחות

את צודקת לחלוטין! אבל...

דווקא מכיוון שאני מאמינה שאת השיעור הספציפי הזה למדתי והפנמתי, על מנת שאוכל להתקדם לשיעורים נוספים, ואולי אפילו ליישם את תובנותיי, הפרק הזה בחיי צריך להסתיים ולאפשר לדלת אחרת להפתח. ואותם כלי ניבוי כפי שקראת להם, קיוויתי שיש בהם את היכולת ולו בתחום הספציפי הזה להאיר את עיני על מנת שאוכל להאמין שהשינוי המסויים הזה יגיע. אני יודעת שבכל רגע נתון מחשבותיי/מעשיי משפיעים על הדרך שלי בחיים, ודווקא בגלל זה אני מרגישה שישנה אבן גדולה או סלע אפילו שחוסם לי חלק מהדרך, ולשם שינוי אני לא יודעת את להזיז אותו בכוחות עצמי. מקווה שאני ברורה ותודה רבה על תשובתך (-:

אטלנטיס יקרה,

אני לא בטוחה שאני מבינה בדיוק את מה שאת כותבת ובכל זאת... למה כוונתך כשאת כותבת שכל פעם דובר על תקופה מוגבלת של שלושה חודשים ? הקריאה היתה לשלושה חודשים או שמא השינוי אמור היה להיות תוך שלושה חודשים ולא התרחש ? ויתרה מכך... את כותבת שהשינוי יגיע דרך פעולה שאינה תלויה בכם. האם ישנה אפשרות לערוך משהו כלשהו כדי להזיז מעט את הפעולה אשר תביא את השינוי ? כוונתי היא שלמעשה בכל ייעוץ יש כמעין "תנאי". רואים פוטנציאל כזה או אחר, ובואי נאמר מאוד חיובי, אבל הוא תלוי בדבר. זאת אומרת תלוי בפעולה שלכם... למשל בפריסה הקלטית. אם נראה חיובי וטוב בעמדות המראות את העתיד נצטרך להתחשב גם בעמדות נוספות כמו תורם ופחות תורם על מנת שנוכל להוציא זאת לפועל.

התכוונתי שהשאלה הופנתה כל פעם

לתקופה של שלושה חודשים, והכיוון הראה חיוביות אבל עדיין לא נעשה השינוי. ברור לי שהקלפים לא יכולים לתת לי תשובה של "זה יקרה בתאריך כך וכך, באופן הבא..." אבל בכל זאת קיוויתי לכיוון יותר ממוקד. מכיוון שמדובר על משהו יחסית "טכני" התרומה שלנו לא יכולה להיות יותר מידי דומיננטית לפעולה, ולכן הייעוץ במקרה הזה מוגבל. האם את ממליצה על פריסה ואם כן באיזה אופן?(מתוך מבחר האפשרויות המופיעות בטבלה) תודה על עזרתך (-:

איזו טבלה ?

קשה לי מאוד להמליץ לך על פריסה כי כפי שכתבתי אני באמת לא מבינה מה את מבקשת לשאול. כאשר מגיעים אלי לייעוץ אני תמיד משוחחת קודם לכן עם השואל על מנת להבין בעצם מה על ליבו ומהי השאלה המדויקת שלו וזאת על מנת שאני אוכל להבין ומכאן לפרוס בהתאמה והכי נכון שרק אפשר .

אני לא קוראת, חשבתי לפנות שמישהו יק

יקרא לי השאלה אם זה בכלל רלוונטי לנושא, וממה שאני מבינה מהתשובות כאן, אולי אין טעם לקריאה?

יגאלרון

New member
תשובה כללית

שלום וברכה . חשוב להתמקד בשאלה מאוד ספציפית ולא לחכות לירושות בכל צורה שהיא. תנסי לבדוק ביניכם האם אתם באותו ראש של עשייה ואז לבצע פריסת שאלה כשאת ובן זוגך אכן מבצעים את הנחיית הפריסה לעכשיו בלבד. לעניות דעתי הרצון למצוא תשובה כשהאחריות רובצת על הקלפים יש בזה משהו מהבריחה.או מצב בו אנחנו מספרים ש-הקוראים,המתקשרים וכו' וכו' אמרו. קחו ביצוע במשותף וצאו לדרך העשייה הנכונה שבה אתם חשים ומודעים לקורה כשיש בידכם לשנות כל הזמן את התהליך מבלי ללכת עד הסוף ואז לגלות את הטעות בשל האחרים שאמרו או הובילו אותכם. בהצלחה. יגאל רון.

אתה צודק לגביי הבריחה

כבר תקופה ארוכה שאני מתמודדת עם הדברים בגובה העיניים, לומדת את השיעורים, מתבוננת, מקשיבה, מפנימה, ועדיין חיה את החיים, ומפיקה מהם את הטוב שהיקום נותן, כי לצד הקשיים תמיד יש קרני שמש שאפשר לתפוס. ואכן בנושא הזה אני ממש מרגישה רצון לברוח ולתת למישהו אחר לעשות את העבודה, לקחת את האחריות, ופעם אחת לאפשר לי לקבל תוצאות נטו. כלומר זה לא שאני לא התמודדתי עם הנושא הזה, אני סוחבת אותו כבר עוד מעט 5 שנים זה נראה לי די והותר, אז זה העניין. אבל אולי זה כמו בספר הקייטנה של קנלר (אתגר קרת) דווקא שמשהו נהיה כל כך חשוב ובעל משמעות הדברים לא קורים, ככה בכל אופן אני מרגישה לפעמים. זהו פחות או יותר. תודה על תגובתך (-:

dmmr

New member
בדרך כלל שהתחושה

אומרת שהשיעור נלמד וכלום לא משתנה, אפשר להסביר זאת באלפי דרכים כאשר 2 עיקריות יאמרו שאם השיעור אכן היה מופנם דברים אכן היו משתנים, צריך לדעת איך ליישם מה שלמדתם בעולם הארצי .לעשות אלכימיה בין העולם הרוחני והגשמי...משהו דומה למה שקלף המיזוג מדבר עליו...יתכן שאת מפספסת משהו עקרי יותר. מעבר לכך שלפעמים כדי ששינוי יקרה יש לדעת כיצד דווקא לשחרר את העבר ולקבל בהבנה את הכאב הכרוך בכך(ממש כמו באבל) אך לתת מקום אנרגטי לשינוי לקרות כמו לדוגמא בקלף המוות... יתכן שיש משהו שאת לא משחררת. האים חשבת אולי שאם הקלפים נפתחים כל הזמן במגמה חיובית ומשהו לא משתנה, את מעכבת אותו מלקרות? אחרת...

לא חשבתי על זה ככה.

אני אבדוק עם עצמי אם יש משהו שאני לא משחררת שעוצר את האנרגיה. תודה רבה!

יגאלרון

New member
האלכימיה המפוקששת

ערב טוב. ,,,דווקא שמשהו נהיה כל כך חשוב ובעל משמעות הדברים לא קורים,,,,,{דברים שאת כתבת} הרפי בבקשה ותני לזה להגיע,והרי הזמן הוא של ההגעה בזמנו,,,,{את מאמינה?} ידוע כבר שאין אפשרות להפוך בדיל לזהב בדרך האלכימיה,,,פשוט תני לחוכמת האינטואיציה להגיע,,חבקי את כל הקורה בדרך. בהצלחה. יגאל רון

אני מאמינה שלכל דבר יש זמן, אבל

במקרה הזה הזמן מקשה על התהליך, אני אנסה לזרום וליישם את העצה הקודמת לבדוק האם אני בעצם מונעת מהתהליך להתרחש בגלל סיבות אנרגטיות שאני לא מודעת להן. שבוע טוב לכולם ותודה מכל הלב

למעלה