שאלה כללית

שאלה כללית

מי מכל האנשים שבפורום הזה מתאמן במרכז אביחי שבחיפה בקבוצת הקונג פו של נוער מתחילים ואם הוא פונה אלי אז שיפרט לי על השאלות הבאות בעברית ולא ישלח אותי לאתרים: א.מידע על ההונג גאר. ב.אם אודי אמר לנו שהקונג פו בסין הוא "אחיזת עיניים" אז למה בוגרי מרכז אביחי נוסעים ללמוד שם עוד קונגפו(מי שיכול לנסוע)?

מי זה אודי? למה אתה מאמין לו?

מה הקשר בין השאלות שלך למרכז אביחי דווקא?

../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

מריח פה בלאגן. אודי (רענן) ההוא המורה הראשי של השיטה ומקים "מרכז אביחי".

עכשיו שידוע קשר בין אודי למרכז

לא יותר פשוט לשאול את אודי? למה השאלה הזו עלתה כאן? מישהו כאן קורא מחשבות? מישהו כאן יודע למה אודי התכוון כשאמר מה שאמר? מישהו כאן היה עד לאותה אמירה? את השאלה הזו היה צריך להפנות ישירות ל"אודי", לא להעלות אותה כאן.

אני שואל אותכם את זה

מפני שאודי כבר עם די הרבה ניסיון אז אל תנבחו עלי אני רק אסתפק בתשובות ממי שיש לו מושג באמת.

ומה אתה רוצה מאיתנו?

אודי אמר משהו, ואודי שולח תלמידים. זה הכל קשור לאודי, אף אחד כאן לא יכול לענות לך במקומו. זה לא לעניין בכלל להעלות כאן דבר כזה.

אם אודי עם הרבה נסיון

בשיטתו, אז מי אנחנו שנחווה דעתנו על משהו שאין לנו נגיעה אליו?

WhiteBear

New member
זה באמת נשמע כמו שאלה להפנות אל

אודי... אני לא הייתי בסין, אם כי יש בפורום אנשים שכן. אני מניח שיש מקומות ששווה ללמוד בהם, גם בסין. ושגם בסין, יש מקומות שעדיף לא ללמוד בהם. חוץ מזה, כמו שנאמר הרבה פעמים בפורום "קונג פו" זה לא אומנות לחימה (אנא כנס למאמרים -FAQ, ותיקרא). בברכה, טל.

רואים אתם שוב נובחים עלי

חוץ מזה אף אחד לא שמע את ההרצאות שלו ומי שלא לומד קונג פו במרכז אביחי אז הוא לא צריך להגיב לשאלות שלי.

WhiteBear

New member
ווף ווף ??

וברצינוץ - לא היו לי שום כוונות זדון. שנה טובה
, טל

../images/Emo41.gifנמר שאולין, נקודה לתשומת לבך:

כאן זה אינטרנט. את הפורום קוראים אנשים שגרים בישראל, יפן, ארה"ב ובטח עוד מקומות. אם אתה רוצה שיענו לך רק מי שלומד במרכז אביחי, אתה צריך לציין זאת במפורש. אם אתה לא כותב זאת בגוף השאלה, איך אחרים אמורים לדעת? ועוד נקודה אחת: האם, לדעתך, המקום הכי טוב לשאול שאלות את תלמידי מרכז אביחי הוא דוקא כאן?

../images/Emo41.gifשאלה לתלמידי מרכז אביחי בלבד

אם כך, בקשה: בעתיד, כאשר אתה מפנה שאלה אל תלמידי מרכז אביחי בלבד (ולא אל כלל משתתפי הפורום), אנא כתוב בכותרת:
שאלה לתלמידי מרכז אביחי בלבד
. כך תחסוך לעצמך את הצורך לקרוא תשובות שאינן רלוונטיות.

Beowolf

New member
קונג-פו הונג גאר

מרכז אביחי מלמד קונג-פו הונג גאר, קשה לי להבין איך הוא יכול להציג טענות כאלו כשמאסטר השיטה שהוא עצמו (אודי) מלמד יושב ומנהל את עסקיו בסין.

אנא ממך - שאלות לאודי יש להפנות

לאודי. זה מתחיל להיראות כנסיון לא מוצלח למסע הכפשות. הערה כללית - מורים אומרים דברים שונים ואף סותרים לפעמים בסיטואציות שונות. שמעתי מורים שבשיחות בחוג מצומצם של תלמידים מתקדמים מסבירים דברים בצורה הפוכה מהסבר שנתנו שבוע קודם לקבוצת מתחילים. זה עושה אותם לא עקביים? או את השומע שלא שם דברים בקונטקסט לקטנוני סתם? ניסיתי להיות עדין עם נמר שאולין, רמזתי שאת הנושא יש ללבן מול אודי בלבד. קיוויתי שבזה יסתיים הריח שהתחיל לעלות כאן. אין לי או לך מושג באיזה קונטקסט הוא אמר את שאמר. במקום לנסות להכפיש את שמו רק לצורך סיפוק מעוות כלשהו, אם אתה מכירו למה שלא תשאל אותו? אין לאף אחד כאן _יכולת*_ לענות לך. כולם יכולים לנחש, אז מה? אתה באמת רוצה לדעת או שאתה רוצה לסכסך? * לא רצון, יכולת.

אם אתה לא טוב בהבעה, תבקש עזרה

כולנו פה עושים מאמץ כדי להגיע לרמה סבירה של דיון, וזו בקשה לגיטימית מצד הקהילה לכתוב בסטנרדט זה או אחר של התבטאות בכתב.

למעלה