שאלה כללית

רחי2

Member
יש לי שאלה לגביי סצינה מסוימת שלפעמים עולה לי בחלומות. מקווה לקבל תשובה, למרות שאין חלום מפורט.
אני נוהגת באוטו, לפעמים בזמן נסיעה לפעמים מבצעת חנייה. אני לוחצת על הברקס כדי להאט או לעצור.
האוטו מתחיל להעצר, אבל תמיד מרגיש שהאוטו ממשיך לזוז. מה שמאלץ אותי ללחוץ חזק על הברקס.
כשכבר האוטו עוצר, זה תמיד ברגע האחרון שאני ממש מרחק נגיעה מהאוטו שלפני או אחורי.
הרגשה של לחץ כי כמעט עשיתי תאונה

אלישבע777

Well-known member
יש לי שאלה לגביי סצינה מסוימת שלפעמים עולה לי בחלומות. מקווה לקבל תשובה, למרות שאין חלום מפורט.
אני נוהגת באוטו, לפעמים בזמן נסיעה לפעמים מבצעת חנייה. אני לוחצת על הברקס כדי להאט או לעצור.
האוטו מתחיל להעצר, אבל תמיד מרגיש שהאוטו ממשיך לזוז. מה שמאלץ אותי ללחוץ חזק על הברקס.
כשכבר האוטו עוצר, זה תמיד ברגע האחרון שאני ממש מרחק נגיעה מהאוטו שלפני או אחורי.
הרגשה של לחץ כי כמעט עשיתי תאונה
הי רחי,

חלומות חוזרים הם חשובים מאוד. אבל כל חלום חוזר קשור גם לימים שלפני החלום וגם לעבר הרחוק יותר. מאחר שאין לי רקע, מאוד קשה לי לענות על השאלה הכללית הזאת. כשאני מפרשת חלומות, אני גם שמה לב לא רק לרקע, אלא גם לניסוח החלום, לתיאורו. בחירת המילים גם היא חשובה. נראה לי שהתיאור שתיארת משקף את דרך החיים (או מרוץ החיים) שלך. הבלימה החזקה ברגע האחרון שכמעט אינה עוזרת והתחושה שכמעט עשית תאונה, אומנם המרחק הקטן נשמר ( הצלחת בסוף לשמור עליו!), ולא קרתה תאונה, אבל הלחץ נשאר. כשיהיה לך חלום ספציפי עם רקע, אז אוכל לקשר אותו יותר טוב למציאות.

למעלה