שאלה כללית...

שאלה כללית...

כשאנחנו פונים להדרכה, (בין אם זה עצמאית, או דרך מתווך) ההדרכה מוסרת רק את המידע, שאנחנו מוכנים נפשית לקבל באותו רגע?.. בנוסף,במקרים שבהם המידע עובר דרך מתווך( כלומר, מתקשר) ההדרכה נזהרת שלא למסור מידע כזה, שיחשוף בפני המתווך, פרטים דיסקרטיים עלינו?... האם ההשערות הנ'ל נכונות?... תודה. נ.ב- יש לי עוד שאלה, אבל אני צריכה לחשוב איך בדיוק אני מנסחת אותה... אז אני חושבת שאחכה עם השאלה השניה עוד כמה ימים... חג שמח לכולם.

חיננית77

New member
ומי אמר שהמסר מדוייק..?

או אמין..? מי אמר שההדרכה היא מישות הרוצה את טובתנו, ולא כזו הרוצה לבלבל אותנו..? כבר היו דברים מעולם, מנסיון אשי. לאחר אכזבות מההדרכה, הגעתי למסקנה שאני צריכה להגיע למקום בו ארגיש את הכוח המפעיל את המדריך, אהיה כבורא

תהיי כבורא?...

טוב. אני , עם כל הכוחות והכשרונות שייש לי, לא מתיימרת לנסות להיות כבורא... גדול עלי בכמה מספרים... לגבי מסר האם הוא טוב או לא- אז אפשר גם להרגיש בתחושות שלנו, האם המסר נכון, האם הוא מביא אותנו לאיזו שהיא הבנה, הקלה... גם כשמסר כואב, הוא אמור לתת לנו הרגשה, שהיתרנו סבך מסויים, ולו קצת. אני מאמינה בבורא, ומאמינה שהוא טוב. לא מאמינה ב ' כוחות אופל' על טיבעיים... אנחנו בני האדם, רעים מספיק כדי לקלקל לעצמינו ואחד לשני...

TOKUSHI

New member
את לא יודעת כמה

כוחות האופל תורמים להריסה של עצמנו, למרות שהם לא בדיוק יצורי אופל הם פשוט אינטרסנטים והאינטרסים שלהם הורסים אותנו

כוחות הטוב-

ודאי חזקים הרבה יותר. ויצרים- ככה נולד האדם. היצרים שלו, לצערינו חלקם לא ממש טובים. ויצרים רעים, הם 'די והותר', כדי למרר לעצמינו, ולזולתינו, את החיים. איך אפשר לחיות עם פחד מכוחות אופל על טיבעיים?... אני מספיק מפחדת מכוחות טיבעיים לא סימפטיים- כמו למשל, מישהו שמשתולל על ההגה - הוא עלול לגרום חלילה לתאונה קטלנית. או לדוגמא... היתה בסופ'ש כתבה על הרוצח של נהג המונית... הוא עבר טראומה עם אמא שלו(היא הודיעה לו בטלפון שהיא עזבה את הבית.... ככה נודע לו על גירושי הוריו..) הטראומה הזו, בנוסף סביר להניח כמה דברים נוספים, גרמו לו לרצוח ללא סיבה אדם. אחר כך, טיפשות או תמימות של רשויות החוק, גרמו לכך שהוא הצליח לברוח מהארץ. היום הוא חי לו חיים די טובים בדרום אמריקה. מקומם מאוד, אבל מעשה ידי אדם, ולא ידי אופל כלשהוא.... זו דעתי, לפחות.

רותי 11

New member
אמא של שירה היחידה קרה

ההדרכות בדרך כלל מוסרות מידע שהמתקשר והפונה לתקשור מסוגלים להכיל ולעכל ההדרכה בדרך כלל לא חושפת פרטים אינטימיים על אדם מסויים אם זה רצונות אבל יש מצבים שאדם מגיע לטיפול והמתקשר צריך להבין את התמונה הכוללת של הבעיה הוא יקבל אותה אבל למטופל יעבור מידע שהוא זקוק לו או יותר נכון מסוגל להתמודד אתו, למרות שהם לא נכנסים לסיפורים של בין הסדינים של אותו מטופל. לפעמים זה קורה וזה כמובן גם תלוי בהדרכות של אותו מתקשר. אבל בעקרון בבסיס זה נכון מה שהבנת.

למעלה