שאלה כללית

שאלה כללית

שאלתם את עצמכם! למה בעצם זה קורה לי? למה החיים שלי נהרסים מדי פעם בהקשר לפרידה מחברה...ואני מדבר בתור אחד שלוקח רציני קשר...וגם מצד הבחורה זה לקשר רציני...

למה כי החיים ללא תורה הם חיים....

של הבל וריק ואין להם משמעות לכלום בעוה"ז

שאלתי את עצמי, וגם עצמי ענה לי ש...

מכיון שאני התפללתי להשם שיעזור לי ושאני התקרב אליו אז השם עזר לי וניתק את הקשר שלי עם אותה ההיא. בכדי שאני יוכל להתקרב אליו, וכידוע שקדושה הולך עם קדושה לא עם טומאה. (למרות שלא זה התשובה שחיכית לה, וגם זה תשובה מעצבנת. בכל אופן עניתי את אשר על ליבי. [או על מקשי...].)

לאה 10

New member
עצוב...

קשר בנוי על חיזוק ובניה מתמדת, קשר טוב בנוי על נתינה אחד לשני, כשלוקחים קשר ואפילו מתכוונים רציני, הוא ישבר אם הוא בנוי רק על בסיס אהבה!! כי תמיד יש את הניצוץ הזה של אהבה, ומתחברים רציני, אבל כשהוא דועך נשבר הקשר אפילו על שטות!ככה זה, יש התלהבות ראשונית(שיכולה להמשך גם זמן ארוך למדי) ותמיד אח"כ ההתלהבות דועכת וצריך לבנות שוב את הכל רציני, כלומר ההתלהבות הראשונית היא מעין טעימה מן אהבה האמיתית, כדי שתוכל לשאוף ולנסות אח"כ להגיע אליה ויותר. לכן מההתחלה צריך לבנות את הקשר ולא לתת לא להתקיים על בסיס אהבה רגעית וכך יש סיכוי שהתקיים.(ואיך? ע"י למשל נתינה "נתינה מביאה לידי אהבה") ועוד: אם אתה נקשר לבחורה והיא אליך בצורה של מציאת חן ראשונית, זו סכנה של הפרדות, מכיון שמי אמר שפתאום מישהו אחר ימצא חן בעיניה יותר?? בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה!!

למעלה