שאלה כללית

Curious

New member
שאלה כללית ../images/Emo22.gif

היי עומר, האם למיטב ידיעתך, קיים קשר כלשהו בין הרונים לקבלה או קשר היסטורי כללי ברמת הכרה ליהדות? תודה

המממ...

יש הקבלות, אבל הן לא מתוכננות. הרונים התפתחו בערך באותה התקופה שנכתבה התורה לפי הבנתי, אבל הרי לפני הקבלה, כמובן. בכל הדתות והמיתולוגיות אנחנו יכולים לראות הקבלות מעניינות, שאני למדה מהן, שכנראה כל מי ש"המציא" את הסיפורים האלה היה בקשר עם אותו מקור... בעיני זה מחזק את ההבנה שיש מקור... בכל אופן, יש שרואים הקבלה בין הרונים לקבלה. בסה"כ, התיאולוגיה הנורדית מדברת על ריבוי אלילים, מה שממש אינו נתמך בדת שלנו, אבל אפשר לראות את זה כמו ריבוי פנים לאלוהים אחד, וככה פחות או יותר להגיע לאותן הבנות, דרך הרונים או דרך הקבלה.

Curious

New member
תודה

עקיפה פרשנית חביבה בהקשר של דת:) סופ"ש נעים.

פנינה101

New member
עומר לא מצליחה לפתוח הודעה

נפרדת. אולי כתגובה אצליח. אז ערב טוב עומר אני מבקשת לשאול : מתי ואיך ימצא פיתרון עם X שיושבת מולי בעבודה אין מחיצה בינינו, וקולה מאד חזק. כשהיא מדברת, אני לא יכולה לדבר בטלפון, אני לא שומעת את עצמי. קולה מאד חזק ויש הד. אמרתי היום לאחראית שאי אפשר ככה לעבוד. היא מודעת לעניין. כמה רונים להוציא בשביל השאלה, מתי ואיך יפתרו הדברים לטובתי ולטובת כולם. שאלה שניה: מתי יש סכויים שאקבל העלאה במשכורת. אני עובדת כבר 9 חודשים ומאד מרוצים מההישגים שלי. תודה עומר... מחכה לתשובתך.

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo140.gif

ובכן שאלה ראשונה: א. האם הקשיים הלוגיסטים ביני ובין X בעבודה יסתדרו בתוך 3 חודשים? 1. גבו 2. דאגאז 3. גבו ב. מתי יש סכויים לקבל העלאה במשכורת. 1. ווירד 2. סווילו 3. נאודיז אשמל לקבל תשובה. ומקווה שתהיה לטובה. תודה רבה עומר פנינה

אוקיי

לגבי הקשיים הלוגיסטיים - את מתבקשת לבחון את החלק שלך בעניין כדי לפתור את הקשיים. ייתכן שתמצאי שאת נדרשת לשינוי כדי לייצר שינוי אצל השותפה לגבי העלאה - אין עדיין שום מידע בעניין זה, כלומר, עוד לא הוחלט, מה קורה עם ההעלאה. ברור שאת צריכה את ההעלאה, אבל הבוסים - תרתי משמע, עוד לא החליטו בעניין זה.

פנינה101

New member
עומר ../images/Emo24.gif

תודה רבה.. במה החכמתי? ביום א' ישימו מחיצת עץ בין שתינו. שינויים מצידי שיגרמו לשינוי אצלה... מה יכול להיות? להיות יותר מודעת להשפעתה ההרסנית עלי להיות מודעת לא להיגרר למלחמת אגו כי יש לה אגו מפה עד לשם היא לא הייתה ערוכה לשינוי ממעמד גבוה במקומה הקודם שיצאה לפנסיה קיבלה פה את העבודה "הפשוטה" אין לה מודעות לגבי יחסי אנוש ותקשורת עם לקוחות אבל קנאה, צרות עין ילדותית, כמו בגן ילדים אז מה שאני מבינה שגם אם זה מדרדר אותי ומשפיע עלי בכוח להישאר במקומי, ולא להיגרר כשהיא תראה שאני "לא מגיבה" אז משהו ישתנה? נראה... תודה רבה עומר... האמת? נמאס לי כבר מלהתמודד מול אנשים כל כך קשים גם אני צריכה לשחרר,..אני בדרך.. אבל זה קשה ומעייף אני כל הזמן בדרך...וסביבי אין אנשים עם מודעות כזו אוף... דברתי הרבה..נכון? אז להתראות עומר פנינה

למעלה