שאלה כללית לנוער

lilche

New member
שאלה כללית לנוער

ואתהם טוב, אז אני הולכת למכינה שנה הבאה (ואתם מוזמנים לסקול אותי כאוות נפשכם) ואני מחפשת מסגרת להתנדב בה במהלך השנה. הכיוון הכללי הוא אישה לאישה אבל אני לא יודעת אם יש להם סניף בטבריה (שזו העיר הכי קרובה לחור שלי שנקרא מיצר). מישהו יכול לעזור או ליעץ לי לגבי מסגרות עם נטיה נשית פמיניסטית שפעילות בצפון הממש רחוק? אהבה וכאלה!

lilche

New member
לפי הקישור ששלחת, עלם זו שנת שירות

אני לא צריכה שנת שירות, אני צריכה מסגרת להתנדב בה בתוך המכינה שלי. מה גם שלא מעניין אותי כל כך להתעסק עם ילדים, אני מצטערת, למרות שאני יודעת שזה חשוב והכל, אני לא סובלת ילדים.....

אחח אחח..

'נוסטלגיה'.
אני הייתי אחת מהש"ש של עלם בחצור. עצוב להגיד את זה, אבל מה שכתוב שם כבר לא תקף. העמותה לא מוציאה ש"ש יותר, ככה שזה לא רלוונטי.

לסקול אותך על מה?

לא עשית רע לאף אחד/ת ואני גם מאמין שלא תעשי. בכל מקרה, לא הבנתי איך זה שסניף חיפה לא רחוק מדי בשבילך אבל אשה לאשה כן. מצתער על חוסר התמצאות בצפון, אהבה וכאלה!

lilche

New member
התכוונתי שתסקלו אותי כי אני לא עושה

שנת שירות בנוער.... ודבר שני, סניף חיפה לא רחוק לי כי אני חיפאית כרגע. אבל שנה הבאה אני אחיה בדרום הגולן (שזה הרבה יותר צפונה מחיפה...) ומיכיוון שמיצר היא חור כל החורים, היישוב הגדול הכי קרוב הוא טבריה וגם לשם אני צריכה הסעות של המכינה. בגלל זה אני צריכה סניף צפוני מחיפה.

ערב רב

New member
לא נכון

קרוב לודאי שזמן הנסיעה לקצרין אמנם קצר יותר, אך מבחינה גיאוגרפית טבריה קרובה הרבה יותר.

אני בעד

פשוט להפוך את העניין הזה לשאלה של ימין מול שמאל. מרצ תכניס למצע שלה שהיא מאמינה באופן כללי שמיצר קרובה יותר לקצרין, בעוד שחד"ש ידרשו להזיז אקטיבית את מיצר כדי שיהיו קרובים יותר לטבריה. הליכוד מצד שני יטענו שחשוב להשאיר שליטה בגולן ולכן צריך להעביר כספים למימון מיצר בעוד שליברמן פשוט יציע לכבוש את סוריה, להרוג כמה ערבושים ולספח את מיצר לבגדד. אבל ברצינות, לא יכולתם למצוא נושא משעמם יותר להתדיין עליו??

lilche

New member
זו אולי ההודעה הכי מצחיקה שקראתי

בפורום הזה. שגב, אני מתה עליך המוווון המוווון!

למעלה