שאלה.. כולם לענות!!!

שאווינג

New member
שאלה.. כולם לענות!!!

סתם מן סקרון קטן... מי לדעתכם צודק בריב? דונה או אריק?

אריק../images/Emo70.gif

מה הם חברים! אז צריכה להיות בניהם התחייבות
זה ברור שהם יפרדו מתישהו ולא יחיו כל חייהם ביחד אבל דונה הייתה אמורה לקחת את הטבעת בכל מקרה
למרות שאני שמחה שהם נפרדו
הם זוג משעמם ומעצבן

SmallVille Girl

New member
אמממ ... גם אני חושבת אריק ...

דונה היתה צריכה לקחת את הטבעת ! בסך הכול כמו שאמרת הם חברים הם אל ישארו לנצח ?!!!?!?!! תאמת אני חושבת ששהיא מאוד הושפעה מאמא שלה והיא רוצה פשוט לא להיות כמוה , להיות תלויה .. לחפש עבודה להיות עצמאית ולא להיות מחויבת לבחור .... אולי היא אפילו לא רוצה את אריק ... .

מתוקה777

New member
כמובן שאריק צודק

ראית איך היא מתייחסת עליו?<?? ממש מזלזלת בו. מסכן אריק ואני בעדו שהוא נפרד ממנה זה רק לטובתו הם היו זוג משעמם ופשוט בלי אקשן בלי הומור. אני שמחה שקלסו וג'קי חזרו להיות ביחד, הם מתאימים ותמיד קורים דברים סביבם. טוב חברה היום עונה רביעית נראה מה יקרה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

רינת4

New member
אנילא חושבהת בכלל שזו שאלה של

צודק או לא צודק. העניין הוא כזה: אריק רואה את העתיד שלו עם דונה. אבל דונה לא רואה עתיד שלה מעורב עם עם אריק. זה הכל. אולי היא אוהבת אותו אבל לא מספיק כדי להישאר יחד. זה כאילו הוא כרגע הברירת מחדל שלה. ואם היא מרגישה ככה אז אריק לבד לא יכול לשמור את הקשר הזה. זה הכל. שניהם צודקים. אבל דונה רצתה להישאר בקשר הזה ובשביל אריק זה לא מספיק אז הוא עשה את הדבר הנכון.

אמממ אני חושב

שאריק מגזים.. הוא לא יכול לשים אזיקים על היד שלו ושל דונה! הם בסה"כ בני 17 כאילו! והכל עוד יכול לקרות! הם אפילו עוד לא סיימו תיכון! מי שאמר את זה הכי טוב זה הייד! אני לוזוכר בדיוק את הניסוח אבל הוא אמר משהו על זה שאריק כאילו מכריז שדונה רק שלו ודונה לורואה את זה ככה או וואטאוור.. ואז אריק התעצבן כי הוא ידע שזה נכון!

sharonloveshawn

New member
פספסתי את הפרק של אתמול..מישהו

יכול להסביר לי מה קרה בין אריק ודונה? רק הבנתי שהם נפרדו בגלל איזו טבעת

SmallVille Girl

New member
אם הם בני 17 והם

לא סיימו תיכון למה שהיא לא תשים את הטבעת !?!!??!?!? הם לא ישארו לנצח ואם הם יפרדו היא תחזיר לו אותה או תשמור כי בסך הכל היא אוהבת אותו!

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifדונה צודקת

זה ממש לא פייר מה שאריק עשה לה, הוא לא יכול "להחתים אותה על חוזה" שהיא נשארת איתו לכל החיים, ואני מבין את דונה.

BiRd Of PrEy

New member
אוי נו

זה לא שהוא הציע לה נישואים... זה רק בישביל לחזק קצת את הקשר.. אם הם היו נפרדים היא פשוט היתה מחזירה את הטבעת

Nulit

New member
בעע...

גם שתזרוק אותה לפח אם הם יפרדו, מה זה משנה? הוא לא הציע לה נישואים, אבל גם לא התחייבות לנצח! הוא קרא לזה טבעת התחייבות, כאילו להווה, לקשר שלהם עכשיו. הוא לא בא ואמר לה: תשמעי דונה, בטבעת זאת את מתחייבת לא להפרד ממני אף פעם ולשמור את הטבעת לנצח, לפחות עד שנתחתן." הוא בסה"כ רצה לחזק את הקשר שלהם (שבאמת בזמן האחרון על הפנים ומשעמם
) והיא נורא נבהלה. יאללה מה זה שנות השבעים בלי אריק ודונה ביחד?!

popit

New member
דדוווננהה!!

נכון שבזמן האחרון היא זלזלה בו אבל עדיין, זה מפחיד אותה לחשוב עליו לשארית חייה ואם היא פתאום רוצה לנתק קשR?היא התחייבה ואין לה מה לעשות...היא צודקת ואריק קצת ממהר...בגיל 17 להחליט שהם ישארו כל החיים ביחד?!לא נראה לי...

אני איתך! ../images/Emo45.gif

דונה צודקת! הם בסך הכול בתיכון, יש להם את כל החיים לפניהם, והיא כבר צריכה להחליט אם אריק הוא הבחור שאיתו היא תרצה לבלות את שארית חייה? זה כמעט כמו להתחתן! אריק לאחרונה גם דורש ממנה להיות כל הזמן איתו ולא נותן לה את החופש שלה, ואם אני הייתי במקומה הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר (ואחרי הפרידה עוברת ישר להייד!
)

bubaale

New member
../images/Emo45.gif מסכימה!! ../images/Emo80.gif

במיוחד עם השורה האחרונה...

פMפיטה

New member
אז ככה.....

כל הרעיון הזה של הטבעת מחויבות הוא ממש אדיוטי! הם רק בתיכון, וככה הוא מפחיד אותה עם טבעת שכובלת אותה אליו לנצח נצחים?!?! צריך להתחשב בה קצת,היא רק בת 17 למען השם! וחוצמזה תסתכלו על הנישואים של ההורים שלה. הייתה תקופה שהנישואים שלהם היו בצרות והכל נפל על דונה וזה לא קל בשבילה... אני חושבת שהוא העמיד אותה במצב די לא נעים... אבל בכל זאת, צריך גם להתחשב באריק שכל-כך אוהב אותה וזה דבר כזה חמוד מה שהוא עושה, שהוא מעניק לה טבעת ובזאת הוא אומר שהיא האדם שאיתו הוא רוצה לבלות את חייו לנצח... אני חושבת שבמקום להפרד הם היו צריכים לדבר ולשכוח מהעניין של הטבעת המפגרת הזאת!!!

למעלה