שאלה כואבת...

ronshira

New member
שאלה כואבת...

תגידו, עד כמה הבעל מרגיש שותף לכל התהליך? עד כמה הוא מגיע אתכן לבדיקות? עד כמה הוא תומך בכן במהלך ההזרקות? עד כמה הוא מבין את מצבי הרוח שלכן? תודה לעונות

שיר5520

New member
הבעל שלי מאוד מבין ותומך, עד..

שזה מגיע למצבי הרוח שלי. עם זה הוא ממש לא מצליח להתמודד והולך איתי ראש בראש. לא משנה כמה אני מסבירה לו ומדברת איתו, תמיד שמגיעים לימי העצבים והלחץ שלי אנחנו רבים. אבל אחרי כמה טיפולים גם להשלים מהר ולהאשים את ההורמונים...

לי מ ו ר

New member
זה תהליך ארוך

שהבנו שהפנטזיה על הריון שיגיע בצורה הרגילה התפוגגה, החלטנו לעשות גם את הטיפולים ביחד. לבדיקות אין צורך שהוא יבוא איתי, בסך הכל us ודם. מבחינתי סתם חבל לטרטר אותו, מספיק שאני מטורטרת. הוא מזריק לי, ועומד על זה שהוא יעשה את זה. הוא מרגיש שבכך הוא לוקח חלק בטיפולים. שהייתי צריכה להזריק דקא ארוך, הוא לקח את זה קשה שהאחות תזריק לי. את מצבי הרוח שלי הוא מבין, רק בגלל שבין כל הטיפולים שעברנו היו גם שלושה חודשים שהוא קיבל כוריגון (שלא עזר לזרע). מאז הוא יודע שאני לא אשמה. הוא פשוט עושה את כל השגעונות שלי בשקט, מסתכל לי בעיניים ואמר לי זאת לא את, זה ההורמונים. להזרעות עצמן, ולהחזרות, מקומות בהם יש סיכוי שאני אכנס להריון, אז הוא תמיד מגיע. לפחות נגיד שהוא היה באיזור שנכנסתי להריון. בפעם האחרונה אמרתי לו שהוא לא חייב לבוא להחזרה, כי בסך הכל הוא יושב ומחכה בחוץ, אבל הוא התעקש לבוא. הוא אומר שהוא הבין את חשיבות הטיפולים, לאחר ההזרעה הראשונה. עברתי דלקת באגן, שהסתיימה באשפוז, ופתאום הוא הבין עד כמה חשוב לו להיות איתי בכל התהליך. משפט שלו לבעלים שלא תומכים בדרך המתאימה היא "מספיק לראות את אשתך שוכבת במחלקת נשים כדי להבין כמה אתה אוהב אותה, ומכון לעשות הכל שיהיה לה טוב".

שותפות מלאה

זו לדעתי מילת המפתח בטיפולים. בתחילת דרכנו, לפני 4 שנים, ויתרתי לו על US וזריקות (אני לא מזריקה לבד) כי לא רציתי לטרטר אותו ומה שקרה זה שסופו של דבר הוא הרגיש מנותק אבל לא טרח לדבר איתי על זה (הם לא מדברים על הכל כמונו בדר"כ). אחרי זמן רב באחד הטיפולים שנשברתי לרסיסים, הוא התרסק יחד איתי ופשוט ישבנו ובכינו יחד והבנתי כמה הוא כואב איתי ופשוט לא יודע איך לעזור לי וזה שובר אותו יותר מכל (בעיקר כי הבעיה אצלו). מאותו יום החלטתי שהוא מגיע איתי לכל US ולכל זריקה ובדיקת דם ובטח החזרות ושאיבות והשינוי ביחסים שלנו לא איחר להגיע כי הוא פתאום רואה בעיניים שלו את כמות ההורמונים שמוזרקים לי ומבין את מצבי הרוח, הוא רואה את הרופא "מחטט" בי כל US ומבין את התסכול שלי ובשאיבות והחזרות כשאני יוצאת הוא נמצא שם כדי לחבק אותי, להחזיק לי את היד ולנגב לי את הדמעות כי כל טיפול כזה אני בפרץ דמעות היסטרי לפני ואחרי. עצתי היא שותפות מלאה ללא ויתורים כי אני חושבת שאפילו שהם נראים חזקים הם צריכים להרגיש שאנחנו צריכות אותם לידינו כדי לעבור את זה ואז הם מגלים הרבה יותר אפמטיה למצב. יצא קצת ארוך אבל מקווה שעזרתי

סיון01

New member
אני די לבד ../images/Emo10.gif

בעלי הוא מהטיפוסים של לעשות מה שצריך כדי להגיע למטרה, בלי כל הבלה-בלה מסביב, כהגדרתו. אז בענינים של תכל'ס, כמו לתת בכוס כשצריך או להזריק לי, הוא עושה ועובר הלאה. אמנם מדובר באיש משכיל, אבל ממש לא מענין אותו ואין לו מושג בזקיקים, רירית, הורמונים וכל היתר. אמרתי לו שצריך להזריק אז הוא נרתם למשימה, לא שאל מה זה עושה וכו'. כנ"ל מעקב זקיקים ודם וכו', הוא מתקשר מאוחר יותר בעיקר כדי לברר מתי הוא צריך להודיע שיגיע לעבודה קצת מאוחר, ז"א מתי ההזרעה. לגבי מצבי רוח הוא די מבין, אבל לא ממש לוקח אתי בזרועותיו ונותן לי להתייפח. אני ממש מקנאה באלו שיש להן בנזוג שמשתתף איתן בהכל, אבל בשביל זה יש לי את הפורום הזה. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן!! וזאת הזדמנות להודות לכל הנשים הנפלאות פה

פּוֹנְג

New member
ביחד כמה שיותר

אמנם אני ויתרתי לו על מעקב זקיקים אבל אם הייתי אומרת הוא היה בא. מעבר לזה, כמה שיותר ביחד וזה אומר גם להכנס איתי לבדיקות של הרופא. הוא אמר שהוא רוצה לדעת כמה שיותר, ולהבין כמה שיותר מה שאני מרגישה. בנוגע למצבי הרוח, לפעמים הוא זה שמזכיר לי שמותר לי שיהיו לי מצבי רוח עם כמות ההורמונים הזו בגופי. לא הייתי יכולה לעבור את זה בשום צורה אחרת. אני מאחלת לכולן תמיכה כמו שיש לי ומאחלת לי שזה לא יגמר לעולם. עם הסתיגות גדולה אחת - הייתי רוצה להמיר את התמיכה בתקופת הטיפולית בתמיכה בתקופה ההריון, הלידה וגידול הילד, ממש לא חייבים להשאר בטיפולים בשביל לקבל תמיכה

גולה1

New member
בעלי תומך מאוד אבל בשלבים

של הזריקות ובדיקות הדם או לא שם.במקרה של הזרקת הכוריגון אז הוא מזריק לי ואז הוא מרגיש מה זה וכמה זה קשה כל יום לקבל זריקה. אבל הוא רגיש אלי ומבין מאוד מאוד. הוא מגיע איתי לשאיבה ולהחזרה. האמת אין להם במה להיות שותפים אבל אני כל הזמן אומרת לו מה קורה היום ומה היה באולטראסאונד וכו' כדי שהוא יהיה בעניינים.

למעלה