שאלה כבדת משקל

zeshe1

New member
שאלה כבדת משקל

אני רוכב עם קנדה 2.1 + פנימית מג'וייפת. רכיבות xc בעיקר מגיע ל am לעיתים נדירות. אני חושב לעבור לטיובלס, האם אני אקצץ או אוסיף משקל? תודה.

החסכון במשקל הוא לא גדול אבל ...

כך כמה נקודות למחשבה. 1. אם הצמיג והחישוק שלך אינם יעודיים לטובלס אז כדי לשים צמיג חדש או כמעט חדש עם ערכה קנויה או ערכה ביתית. 2. קנדה אינה ממליצה לשים גיפה בצמיגים שלה (אני עם קנדה UST וחומר בלי בעיה כבר מעל חצי שנה). 3. שתי היתרונות הגדולים של הטובלס לדעתי הם אחיזה משופרת עקב רכיבה בלחץ נמוך יותר וירידה משמעותית בפנצ'רים בשטח. 4. החסרונות של הטובלס הם שאתה מעביר את העבודה על הגלגל הביתה כלומר פעם בכמה חודשים צריך להוציא את האויר ולהוסיף חומר, כמו כן יותר קשה בפעם הראשונה לנפח את הגלגל ובמקרה של פנצ'ר בשטח או קריסה של המערכת זה לוקח יותר זמן לשים פנימית בפנים. 5. אני אישית ממליץ לך לשים צמיג יעודי לטובלס לפחות בגלגל הקידמי כדי להוריד את הסיכוי לקריסה או קריעה של הצמיד הקידמי (אני עם צמיגים יעודיים גם בקידמי וגם באחורי) 6. אם אתה כבר קונה צמיג או צמיגים חדשים נסה לברר תאימות שלהם להסבה לטיובלס אני בעבר ניסיתי לדוגמא עם צמיגי פאנארייסר לא יעודיים ובסוף התייאשתי כיוון שלפני כל רכיבה הייתי צריך לנפח אויר בדיעבד שמעתי שלא הייתי לבד בצרה הזאת. אם שרדת עד עכשיו אז הגיע הזמן לישון

למעלה