שאלה- כאבים-

SimplyMaya13

New member
שאלה- כאבים-

יש לי חבר ואנחנו ביחד כבר שנה. טוב לי איתו והסקס מאד יצירתי ומגניב. לאחרונה הצלחתי סוף כל סוף לגמור (בעבודת יד שלי אבל הוא היה איתי) וזו הייתה התקדמות משמעותית, והשלב הבא הוא לעזור לו לגרום לי לגמור. אני סבלנית וזה לא מפריע לי, למרות שאני מאד מינית ומאד נהנית מסקס (סקס טוב לא נקבע לפי אורגזמה). מה שכן, בעיה אחרת מאד מפריעה לי. החבר שלי בצבא, ובכל פעם שיש הפסקה די ארוכה מהפעם האחרונה שעשינו סקס, מתחיל לכאוב לי, בדרך כלל בדיוק באותה הנקודה וזה מקרין, ממש כמה דקות אחרי שאנחנו מתחילים וקשה לי לסבול את זה. אנחנו משתדלים להכין אותי כמו שצריך כל פעם, אבל איכשהו אני כאילו "נפצעת" בכל פעם מחדש לא משנה כמה רטובה אני, ואחר כך זה מאד שורף ולא נעים. זה משתפר ככל שאנחנו עושים את זה יותר ואז "מתאפס" לנקודת ההתחלה כשהוא חוזר לצבא. נתתי לו להסתכל באור פעם אחת והוא ראה מעין שריטות כאלה.
הייתי על גלולות אבל הפסקתי ועברתי לנוברינג. לכאן ולכאן התופעה נשארה וזה ממש מבאס, כי הוא מחזיק המון זמן ויכולנו להמשיך שעות אם לא הייתה לי את הבעיה הזו. נבדקתי כמובן אצל רופאת נשים יותר מפעם אחת והיא לא מצאה שום בעיה אנטומית אצלי. אני לא מבינה מה הולך פה- אני לא בתולה כבר יותר מחצי שנה ומאז שאיבדתי את בתוליי מקיימת יחסים באופן קבוע, אני תמיד רטובה בחדירה ואין לי בעיה מבנית. מה הולך פה?! למישהו יש רעיון? הרופאה אמרה שזה יעבור לבד, אבל זה כבר ממש מתסכל!

וסליחה על המגילה.

Maldini Girl

New member
פף. לא פשוט

כמה אופציות שאני חושבת עליהן:
1.אתם משתמשים בקונדום? אולי הוא זה שפוצע אותך. ואולי אתם צריכים להחליף סוג או לשים חומר סיכה.
2.אולי הוא פשוט אלים מידי וצריך לנסות לעשות את החדירה יותר בעדינות.
3. אולי זה מלחץ/ התרגשות/ פסיכולוגי.
4. אבל האמת, שזה נשמע לי קצת כמו דלקת/ אלרגיה, ולכן הייתי מציעה לבדוק את זה עם רופא/ת נשים.
בהצלחה.

SimplyMaya13

New member
הממ...

1. לא משתמשים בקונדום, אז זה לא זה.
2. אנחנו תמיד מתחילים כשאני למעלה כדי שאני אוכל לשלוט בחדירה, אז אני בספק שזה העניין.
3. אני בהחלט מתרגשת
אבל למה שזה יגרום לכאב?
4. זה מוזר, כי נבדקתי יותר מפעם אחת בנסיבות שונות ולא מצאו שום דבר חריג.

Maldini Girl

New member
כי

כשאת מתרגשת את לחוצה יותר, מה שאומר שהשרירים שלך יותר דרוכים (תדמייני כשהיית קטנה והיו נותנים לך חיסונים ותמיד אמרו לך "לא לעשות שריר" ותמיד ברגע שבו המחט נוגעת בגוף האינסטינקט הראשוני שלך הוא לעשות שריר.) מה שכמובן כואב הרבה יותר.

SimplyMaya13

New member
יכול להיות,

לא חשבתי שזה רלוונטי כשההתרגשות חיובית (ולא ראשונית).

Ein Li SaFek

New member
כמה רעיונות

1. חשבת לנסות רופא אחר? כאילו - סבבה, רופא א' לא רואה שום דבר
זה לא עובד. אולי לנסות עוד חוות דעת?

2. מאוד מוזר שהוא רואה שריטות כאלה... אבל נניח הרופאה לא רואה
אולי תנסי לבדוק בעצמך עם המראה

3. אני אצחיק אותך אולי, אבל נניח האם התופעה מתרחשת כשאת מאוננת ומחדירה אצבעות?
אם הבעיה היא שכל פעם את מפסיקה עם הסקס למשך נניח שבועיים, ואז זה שוב כואב
למה שלא תנסו לקנות לך דילדו\ויברטור כלשהו
שמצד אחד לא יזיק (תמיד כייף להתענג) ומצד שני ישמור על ה"אלסטיות" נקרא לזה של האיזור?
וזה אגב מביא אותי לשאלה, האם זה באמת פצע שהוא כל הזמן פותח (ואגב, הייתה לי חברה עם בעיה זהה, היה לה פצע קטן, סוג של "חתך" שהיה נפתח כל פעם שהיינו מקיימים יחסי מין, ושוב מבריא ושוב נפתח... וזה כאב ושרף בדיוק כמו שאת מתארת") או שאולי זה משהו אחר שקשור לאלסטיות של הנרתיק, אולי את רטובה, אבל לא מספיק ולחבר שלך יש בקבוק קולה :) או שאולי פשוט זיהום כלשהו (ואפילו פטריה)?

SimplyMaya13

New member
הממ...

1. אני אצל רופאה פרטית אז זו קצת בעיה, אבל אכן שווה בדיקה.
2. בדקתי עם המראה וראיתי רק אדמומיות כללית (אדום משצריך להיות), כנראה שזה לא תמיד בדיוק אותו הדבר.
3. אנחנו מתכננים על צעצועים כבר הרבה זמן, אבל דוחים את זה כל פעם בגלל הצבא. אני לא מחדירה אצבעות בזמן אוננות, אז אולי זה קשור. אבל גם כשההפסקה היא רק של שבוע קורה אותו הדבר, וזה מאד מוזר לי. אני אנסה באמת לעזור לאלסטיות בעצמי ונראה איך זה ילך.

Ein Li SaFek

New member
המממ (2)

1. דווקא זו ממש לא בעיה אצל רופאה פרטית (אגב, לגמרי לא ברור לי למה לבזבז כסף על רופאה פרטית, אבל זה כסף שלך, זכותך לעשות בו מה שתרצי) - זכותך ללכת גם לרופא\ה אחרת. חוות דעת נוספת אף פעם לא תזיק.

2. אני אגיד משהו ואל תצחקי : תנסי מראה מגדילה :)

3. אני לא יודע אם יש קשר בין הצבא לדחיה של צעצועים (כלומר, יש, ברור, אחרת זה לא היה קורה, אבל לקפוץ לחנות סקס ולקנות דילדו או ויברטור בכמה מאות שקלים זה סיפור שלוקח גג חצי שעה וגם זה עם סקירה מורחבת של כל המלאי של החנות. קחי בערך את הגודל של החבר, את יכולה להוסיף אורות, צפצופים, שלט, סיבובים ועוד המון דברים שרק יהיו נחמדים, אבל זה לא באמת סיפור כזה גדול לקנות אחד. ואולי באמת שווה להתחיל לעבוד עם האצבעות שם :)

בהצלחה
ואני מקווה שמשהו מזה יעזור.
עם האקסית שסיפרתי עליה, זה היה נוראי, זה גרם לי לשנות את הדפוסים של ההתנהגות שלי בסקס איתה וזה לא היה תמיד להיט בגלל הפצע... וגם אצלה 2 רופאות לא הבינו ובסוף פתרנו את זה לבד (פשוט נתנו לאיזור לנוח חודשיים).

SimplyMaya13

New member

תצחק, אבל בכל פעם שניסיתי הסתכלתי במראה מגדילה

אני שוקלת פשוט להזמין באינטרנט, כי אני לא מתה ללכת לבד (ועוד בייחוד כשאני קטינה) ובכל פעם שהוא בא אנחנו שוכחים מזה ומשחקים בדרכים אחרות (הוא ממש טוב במשחקי שליטה וBDSM לייט, שני הכיוונים. ולחשוב שלפני שהוא הכיר אותי הוא התעניין רק בסקס רגיל כשלוקיישן אחר הוא הפטיש היחיד שלו...) חוץ מזה שזו נסיעה קצת מעצבנת לחנות הסקס הקרובה (פה, כמובן, אין).
ניסיתי לעבוד עם אצבעות בפנים בהמון דרכים (עשיתי חיפוש מקיף באינטרנט כדי למצוא רעיונות חדשים) וזה לא ממש עשה לי את זה.

טוב, משימה לסופ"ש הקרוב- קונים צעצוע (בתקווה יותר מאחד). נעשה טיול לת"א. יש המלצות לחנויות עם מבחר טוב?

למעלה