שאלה-יש

Full Of Holes

New member
שאלה-יש ../images/Emo58.gif

אז ככה.. באגדות, בעת התאומים כשהם חוזרים לימים שלפני החורבן..האלים שיש בזמן שהם נמצאים הם אותם אלים שלפני החורבן? יעני, האם יש כמה אלים או שאלו אותם אלים גם בהווה וגם בעבר? מקווה שהבנתם אותי נכון..

Full Of Holes

New member
אבל..

אבל מה כל הזמן הזעם שלהם נהיה מחדש והם שולטים בכמה מיימדים?

SaberTooth

New member
מה../images/Emo35.gif

אני לא חושב שהבנתי. האלים כעסו על המלך הכהן של איסטר והחליטו שיש לעצור אותו בכל מחיר, לכן הטילו את הר האש על איסטר וניפצו את המקדש של המלך הכהן. מאז אותו יום, היה נהוג לחשוב שהאלים נטשו את קרין, אבל לא ככה המצב. האלים לא נטשו את העולם, הם עדיין שם, פשוט דיסקרטיים מאוד. אין להם מקדשים או כהנים. האלים בעצם אף פעם לא עזבו את העולם, הם תמיד היו שם.
שחר האביב + תחילת אגדות. בסוף הרשומות חוזרים האלים באופן רשמי לקרין עם הופעת כהני פלדין בפלאנתס. מקווה שזה ענה על השאלה שלך.

Full Of Holes

New member
לא הבנת..

הכוונה.. אמממ אם הם עברו לימים שלפני החורבן. אז זה אומר שיש כמה מיימדים של זמן.. אז השאלה שלי.. אם לכל מיימד יש את האלים שלו או שהאלים שולטים על כל המיימדים?

מה הקשר למימדים?

יש מימד אחד בעל זמנים שונים. האלים נמצאים בקרין, ואלו אותם האלים בכל זמן נתון.

אני חושב שאת לא הבנת ../images/Emo58.gif

תארי לעצמך את הזמן כקו, רצף אחד (יהיו כאלה שיחלקו עלי, אבל לפי הרומח כזה הוא הזמן). זה לא חייב להיות קו ישר, הוא מתפתל כל הזמן, אבל הוא עדיין אחד. עכשיו, תתארי לעצמך את ההווה כאילו הוא נקודה על הקו, הנקודה הקיצונית ביותר שאפשר לראות. מה שקורה בנסיעה בזמן אחורה, זה בעצם שעוברים מהנקודה הקיצונית, ההווה, אל עבר נקודה אחרת, קרובה יותר לנקודת ההתחלה. הנקודה שאליה עוברים, היא תמיד אותה נקודה, ותמיד קורה בה אותו דבר (כמובן, בלי להתחשב בשיבושים בזמן, אבל זה לא קשור לעניין שלנו). אני חושב ששאלת את זה בגלל שלא הבנת את הקפיצה בין הנקודות. הנקודה שאת רואה כהווה, ושממנה יצאו הגיבורים של האגדות, נשארה אותו דבר. כל ההתרחשויות באגדות קורות בזמן שאת מגדירה כעבר. זה לא קורה שוב, זה לא ההווה, אלא פשוט עוד נקודה ברצף הזמן שעכשיו "הוארה" באור חזק במיוחד. מקווה שעזרתי.

Palass

New member
אם ההווה

אם ההווה הוא הנק' הכי רחוקה שאפשר לראות אז איך אפשר לדעת שבעתיד הקו לא יתפצל לשניים?

אם החתולים שלי היו עשויים משוקולד..

אז היה לי כיף מאוד, כי יש לי שלושה (!) והם שמנים ביותר! בקשר לעתיד, אל תדאג, כשהוא יתפצל אני אדאג לו עם הסלוטייפ שלי.

בגלל

שלפי הרומח, פשוט אין כזה דבר פיצול בזמן. יש הטיה של מהלך הזמן, למשל כמו כשיצור שלא משלושת הגזעים המקוריים עובר בזמן וכו', אבל זה עדיין לא מפצל את הזמן, אלא גורם לקו "להיארג" בצורה אחרת, ולא להגיע להווה, כמו שהוא הוכר לפני השינוי. למען האמת, אי אפשר לדעת שלא חלו כבר שיבושים בזמן, שגרמו לקו להמשיך בצורה אחרת.

Palass

New member
אם ההווה

אם ההווה הוא הנק' הכי רחוקה שאפשר לראות אז איך אפשר לדעת שבעתיד הקו לא יתפצל לשניים?

למעלה