שאלה יש לי...

BIGO-G

New member
שום כלו םלא ישתנה

מכנסי באגיז רחבות, נעלי אדידס וטימברלנד , חולצות טי שירט רחבות והוקי´ס, חולצות פוטבול ושאר ירקות.

BoR|S

New member
אני לא יודע אחי...

קצת נמאס לי מאדידס, אני אישית מעדיף BK. וחוץ מזה ישתנה ועוד איך, החולצות תהיינה יותר ויותר גדולות והמכנסיים יותר ויותר רחבים (זה מגמה של השנים האחרונות לפחות). בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http;//www.brs.f2s.com

Curly

New member
זה לא נכון

החברות יפלו או יפשטו רגל ובמקומן יבואו חדשות עם רעיונות חדשים ואופנה חדשה. טל!

D.O.D

New member
לדעתי:

בנים: גופיה צמודה, ג´ינס משופשף ביותר שכבר מתחיל להקרע ושרשרת בנות: חולצה שהיא בעצם בגודל של חזייה ותחתון של הבגד-ים (הרבה בשר!!!) לפי דעתי זה מה שיהיה בארץ עוד כמה שנים...

D.O.D

New member
לא נכון

אם העתיד היה כבר כאן אז למה אנשים לובשים באגיז למסיבות רק בגלל שזה מה שלובשים כולם? למסיבה הבאה בג´י שאני בא אני לובש ג´ינס עם קרע בברך של העבריינים, חולצה שחורה של העבריינים ושרשרת (שתמיד אני שם אותה...) ואני יהיה שונה מכולם ואני עדיין יהנה, פשוט לפעמים זה מרגיז שאנשים לובשים באגיז כאילו זה חלק מהיפ-הופ, כאילו שאם אתה אוהב לשמוע מוזיקה שחורה אז אתה תלבש רחב זה לא נכון... אני לובש מה אני אוהב ומה שאני חושב שיפה תעשו את זה גם אתם באהבה L.S

yoavon

New member
צודק, מסכים איתך

כמו שלירון אמר בחשגוזים :" היפ הופ זה לא עם איזה חולצה אתה הולך, או איזה באגיז יש לך, היפ הופ זה גוד וייבס!"

Curly

New member
זה לא ש...

לובשים רחב כי זה קשור להיפ הופ פשוט ככהמתלבשים בתעשיה בזו ומי שמקשיב למוזיקה מושפע מהתעשה. חוץ מזה זה גם ייפה :) טל

Curly

New member
הדבר הבא הוא

מה שיבוא 5 שנים יהיה רפארים בבגדים צמודים מעור והרבה שרשראות ראש מגולח מגפים של הארלי דייוידסון. וכולם ילבשו חצאיות סקוטיות. טל

Vick

New member
סריטה או בקע-תחליטו לבד... ../images/Emo8.gif

סתם אחותי! מתה עלייך!

למעלה