שאלה יוצאת דופן

הנכרי

New member
שאלה יוצאת דופן

אני מחפש מסעדה באיזור המרכז (נאמר גוש דן), המסעדה צריכה להיות יקרה ככל שאפשר ובו בזמן גרועה ככל שניתן. יש לי את הסיבות שלי לבקשה המוזרה הזו. מיהי לדעתכם, הגרועה ביותר מבין המסעדות היקרות ? תודה

הנכרי

New member
בכל זאת ../images/Emo13.gif

חייבת להיות איזשהי מסעדה יקרה שהיא לא משהו (אולי אפילו איומה ונוראה ?). הלא כן ?

ברוזונת

New member
היקרות בארץ הן

מול ים, כתית ובכל אחת מהן יש תודעת אוכל ושירות מהגבוהות שניתקלתי בהן. אני מבטיחה יותר מאוחר להמשיך לחשוב ולחפש.. חייבת לעוף לעבודה

ננה f

New member
בוא אעזור לך נוכרי

ממסעדות היוקרה בהן האוכל יקר ככל שניתן, אבל המזון רק סביר והשירות לגמרי לא ואפילו היה נחות ודי מחציף פנים או לפחות מתנשא? זה מה שאתה מחפש.לא? כי ההגדרה הזו אומרת שלא חשוב אם אחד מהמשתנים משתפר עדיין היחס בין מזון/שירות # מחיר/תמורה גרוע. לשם אתה יכול, בשלב זה לפחות, להכניס כיום את רוקה.

besame mucho

New member
../images/Emo45.gif היקרות-יוקרתיות בארץ:

מול ים כתית קלואליס רוקה לדעתי בסדר הזה הכי פחות שווה? רוקה, חד משמעית. דרעק מין דרעק, והחדרים למעלה בכלל סתםםםםם הבחוץ שווה, אבל עכשיו קרררר.

ננה f

New member
אני מוחה

אני רוצה את אורקה בפנים. אתה בא? אהה... החדר למעלה(איך נהייו חדרים???) גם אתה דמיינת את הגב' רקאנטי שם ולא התרשמת?

prizman

New member
זה לא עובד ככה

אתה בא משום מקום ורוצה שיתחילו להשמיץ בשבילך מסעדות "כי יש לך סיבות משלך?" זה לא נושא העיסוק של הפורום. אם תרצה לדעת על מסעדה מסוימת מה הדעה עליה בסדר, אבל השאלה שנשאלה היא ממש לא לעניין.

הנכרי

New member
חשבתי שהגדרתי בדיוק מה אני מחפש

חוסר האיפוס לא קיים ואולי נובע מחוסר הבנתך את מה שכתבתי.

smartblonda

New member
הקליטה שלי מצויינת וזאת בלשון המעטה

אולי פשוט תפרט את הסיבות שבגינם אתה שואל שאלה מעט מוזרה דווקא בפורום זה. בדרכ הביקורות/השיתוף הן בגין מסעדות שונות ותאור החוויה קולינרית במסעדה מסויימת. לאחר מכן ישנן תגובות חיוביות או שליליות בעד אותה מסעדה. לפיכך האם תוכל ,באם אתה מעוניין,לשתף אותנו מה עומד מאחורי שאלה זו?!

הנכרי

New member
אף אחד לא ביקש להשמיץ

לפי הבנתי - זהו פורום "ביקורת מסעדות". אני מעוניין במסעדות יקרות שקיבלו מחברי הפורום ביקורת שלילית. אם אתה מעוניין לעזור - תעזור, אם לא - תודה רבה ושלום.

meravbr

New member
יועזר למשל קיבלה ביקורת שלילית,

והיא יקרה, אבל זה אומר שחל אוהבים אותה וחלק לא, וזה לא אומר שהיא רעה. כנ"ל לגבי בויה, ארוחה שנערכה לאחרונה בפודארט היוקרתית ועוד. לא חסר ביקורות וטעמים רעים...

תלתלית

New member
זו שאלה על מסעדות ועל ביקורת

והיא בהחלט לעניין.
על כל אחד חדש יש פה קבלת פנים סנוביסטית, צאו מזה. נמאס.

גסטרו

New member
ננה, דוקא חשבתי שתכתבי "יועזר"

יש סיכוי טוב שיועזר ביום רע שלה תתן לך את מבוקשתך.

ננה f

New member
לא יודעת ../images/Emo8.gif

אני לא בטוחה שאני מוכנה לקחת את הצ'אנס ולבדוק את זה....

מיצמיצ69

New member
יש לי רעיון !

מסה- מאוד יקרה ורק חצי מהאוכל טעים. כלומר בארוחה שלמה יש סיכוי של 50% אוכל טעים, 50% לא מוצלח מנסיון של פעמיים שם.

ננה f

New member
נכרי יקר

אין לי ספק שהבקשה שלך מנומקת היטב,ובעלת מניע מרתק חבל רק שלא ערכתי מו"מ מתקדם כדי להשיג אותו, את המניע. הצצתי בבלוג, בתור אחד שמצליח למצוא בעולמנו בתולה בת 26, או לחגוג במסיבה בתוך באר (באר...) של בית מלון, או אחד שמסרב להצטרף לחדר ללילה לדוגמית בלונדינית וחטובה ועוד שיקסע, אם הריפרוף הממצה עלה בידי, אתה פנומנה. שאפו. המסעדה שלך יכולה להיות יועזר אבל יועזר לא די יוקרתית עבורי. רוקה- זה מה שאתה מחפש.

למעלה