האם אתה אוהב בעלי חיים?יאפ..אני חולה על בעלי חיים איזה בעל חחים אתם הכי אוהבים ולמה?הכי אני אוהב כלבלבים כשהם עדיין גורים הם כאלה פוצימוצי מתוקים חמודמדים כאלה שבא לי רק לחבק אותם
איזה בעל חיים יש לכם בבית?הלוואי..אבל אין..יש אמא..ואמא לא מרשה חח היא אומרת שכשיהיה לי בית אז היא תקנה לי כמה כלבים שאני רק רוצה
אני מאוד אוהבת בעלי חיים! הבעל חיים האהוב עלי הוא כלב- אתם מכירים את המשפט "כלב הוא ידידו הטוב ביותר של האדם" (או איך שזה לא הולך שם....) אז לדעתי זה נכון.... הם החיה הכי חכמה לדעתי.... וכמובן שיש לי בבית כלבה חמודה ביותר.....
אומנם דופקת סטקים כמו גדולה... אבל יש לי כלבה ... היא החיים שלי ,אני מטורפת עליה.. והיא הכלבה שלי אני יוצאת איתה רוב הזמן אני משלמת על וטרינר ואוכל...(עוזרים לי קצת ההורים אבל בגדול זה מוטל עלי) אפילו ויתרתי על חיים מחוץ לבית בשביל להשאיר אותה
הכי הרבה אוהב כלבים כי הם איכשהו קשורים לבעל שלהם להבדיל מחתולים שבד"כ אוהבים וקשורים יותר לבית עצמו(סליחה אם פגעתי במישהו)חח.. לי יש את הבע"ח כלב-שהגזע שלו הכי נפוץ בין הרוסים!!!!! הלא הוא פודל צרפתי קטן חחח כמה שהוא נראה חמוד וקטן הוא דיי פוזאיסט במיוחד לאורחים שהוא נובח אבל לא יכול לנשוך ושרק הוא יוצא החוצה מקפל ישר תזנב ומפחד..חחח לפי דעתי כלבי גזע פודל יותר מתאימים לארצות קרות...פה לא נתקלתי שלישראלי יהיה פודל חח...אבל זה אופייני שיהיה פינצ"ר,הם קצת מעצבנים וגם נובחים על כל שטות.
אני אוהבת את כל בעליי החיים בכלליות חח הכי? אני אוהבת חתולים למה? כי הם הכי חמודים חחח סתם, אין סיבה מיוחדת למה, פשוט אוהבת אותם הכי הרבה.. ו....יש לי חתול בבית...דרך אגב קוראים לו מומין (מכירים את המומינים נכון?)
אוהבת ? מתה עליהם!!! בעל חיים שאני הכי אוהבת זה חתול בגלל כמו אמרו פה קודם שהוא בעל עקרונות ועצמאי וכו' וכו' אבל אני גם מתה על כלבים תראו זה החבר הכי טוב של האדם והם נדיבים ומתוקים בעל חיים שיש לי בבית : חתול שחור לבן מתוק ונקמן , אוגר סיבירי (הכלב של החבר ניחשב?
לי אישית יש דגים ותוכי.... התוכי שלי זה הדבר הכי חשוב לי בעולם!! חחח (טוב שאני לא מגזימה!).. זאת תוכית.. והיא מדברת.. כן אני יודעת שזה מוזר כי נקבות לא מדברות.. שלי מיוחדת, והיא באמת כזאת!! אוייי אני מתה עליה!!