שאלה טפשית

שאלה טפשית

ובכל זאת- מדובר בשאלה חשובה מבחינתי: התחלתי טיפול בהילינג לפני כחודשיים. מאחר שאני סובלת מאסטמה, הומלץ לי להפסיק לצרוך מוצרי חלב. רצה הגורל וקבלתי את ההמלצה- מזה יומיים אני כבר לא צורכת מוצרי חלב (והחיים באמת יותר יפים ככה...). נשאלת השאלה: תוך כמה זמן מיום שהתחלתי את ה"דיאטה" הזו, אתחיל להבחין בתוצאות?

סליחה שאני מתערב אך אני רוצה ללמוד:

שלום רב, אשמח אם תוכלי לשתף, מה זאת אומרת טיפול הילינג? מהו אופן הטיפול? האם את אמורה לא לאכול מוצרי חלב בכלל? מה אומר המטפל לגבי התוצאות ולגבי הראייה שלו כלפי העתיד הן מבחינת האסטמה והן מבחינת המזון? תודה שלומי.

אנסה להשיב לך:

האמת היא שאני נמצאת בטיפול הילינג חודשיים בלבד, כך שהידע שלי הוא מועט. קודם כל, המפגשים הם אחת לחודש בד"כ, אבל זה תלוי במטופל. כלומר, אם המטפל מרגיש שהמטופל זקוק למפגשים בתדירות גבוהה יותר (אחת לשבועיים, או אפילו אחת לשבוע), אז גם זה אפשרי. כעקרון, טיפול בהילינג פירושו שהמטפל מעביר אנרגיות למטופל, אבל בלי מגע יד. בהילינג עובדים גם עם הצ´אקרות (מרכזי האנרגיה בגוף), ופותחים חסימות. זה על קצה המזלג, אני מניחה שאדע יותר בהמשך, כשיתקדם הטיפול.לגבי האסטמה ומוצרי החלב- אני כרגע לא אמורה לאכול בכלל, אבל יש תחליפים לחלב פרה- חלב עיזים, חלב כבשים. המטפלת לא נתנה לי פרוגנוזה לגבי התוצאות/העתיד. אני חושבת (על סמך התובנות שהגעתי אליהן לגבי הילינג, ורפואה משלימה בכלל), שאין פרוגנוזה, זה פשוט לבדוק חלופות שיאפשרו חיים בריאים יותר. ומי שקורא את ההודעה הזאת ולא מסכים עם הטיעון- נא תקנו אותי. ו... זהו, בעצם. אני מקווה שעניתי על שאלתך, ואשמח לענות על שאלות נוספות.

תודה על הפרוט

ערב טוב, אז מה שיש לנו כאן זה מטפל שקובע את כמות המפגשים, אין ראיית טווח לעתיד, ו.. כל מה שנישאר הוא להתפלל לבורא עולם ולקוות לטוב. אני אישית הייתי פונה לאותו מטפל/ת ומבקש לדעת צפי לשיפור, מהו הכיוון כי משהו כאן לא נשמע לי הגיוני. ו... ניתן בהחלט לקבל פרוגנוזות גם ברפואה אלטרנטיבית. מאחל לך רפואה שלמה ובהצלחה בטיפול. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

שאלה לגיטימית ובכלל לא טיפשית..

אבל קשה לי לענות לך עליה כי.. תלוי בכמויות הליחה שלך ומקורן, אין ספק שלהוריד מוצרי חלב חשוב מאוד במצבי ליחה בכלל ובאסטמה בפרט עם זאת יש רשימה ארוכה של מוצרים מיצרי ליחה שהייתי מורידה כמו בננה , בוטנים , מטוגן , סוכרים פשוטים וקמח לבן.. בכל מקרה של תזונה זה לוקח זמן , כמה זמן זה תלוי בגוף , אבל זה יכול לקחת גם הרבה זמן.. בהצלחה, יעל

למעלה