שאלה 'טכנית'

z1976

New member
שאלה 'טכנית'

היי יש לי שאלה טכנית בסיסית להבהרה, אני משחק סנוקר, רמה לא משהו
(אבל מנסה להשתפר) כאשר יש לי כדור לא משנה איזה צבע או עדה, שנמצא במרחק נניח 30 ס"מ מהכיס, והלבן נמצא כ 20-30 ס"מ מאחוריו אך לא בקו ישר, נניח שאם נמתח קו ישר מהכיס לכדור, וקו מהכדור הצבעוני ללבן, אז הזוית בינהם תהיה נניח 20-30 מעלות (פעם הבאה תמונה) האם יש דגשים שעליהם יש להקפיד במכה? בעקרון אלו מכות קלות אני חושב, אבל עד עכשיו אני לא תמיד מצליח להכניס אותם וזה מעצבן... איזה טיפים אתם יכולים לתת לגבי מכות כאלו (חוץ מאימון
) תודה

9ball master

New member
התשובה בגוף השאלה....

תתאמן..... יש לדמיין את נקודת המגע שבה הכדור הלבן צריך לפגוע על מנת שכדור המטרה ינוע לעבר הכיס. ויש להכות כך שהכדור הלבן ינוע לעבר אותה נקודה.

drums123

New member
משהו נוסף וחשוב מאוד:

תאמין בעצמך, אפ תאמין שהמכה נכנסת, היא תכנס, וזה עובד.

O f e r P e e r

New member
לאמונה...

אין שום דבר שקשור בהצלחת מכה ... כל מכה!!! לאמונה יש קשר בהצלחת כיבוש יעדים אישיים בלבד!!! אני מכיר הרבה אנשים מוכשרים ברמות משחק גבוהות מאוד, ויודע/ידעתי איך שראיתי אותם כי יגיעו או לא יגיעו למטרה שהציבו לעצמם... שם אני יכול לאמר לך בפה מלא כי הם האמינו/ לא האמינו בעצמם... רבותיי, תבינו: אין קיצורי דרך... ביליארד נפלא!!!

O f e r P e e r

New member
קצת...

עזרה: תנסה להישתמש במה שמכונה בשפה מקצועית: GHOST BALL... הניח כדורים כרצונך (לבן וספציפי), הוסף כדור צבעוני כאשר מרכזו ומרכז הכדור אשר אתה מנסה להטביע מונחים בקו ישר למרכז הכיס הרצוי (על גב הכדור הספציפי, רחוק מהכיס- קרוב לכדור הלבן...) רד למכה - מכיוון הכדור הלבן, כוון לכדור הצבעוני- על תכה!! וראה לאן אתה אמור לכוון את הכדור הלבן, על מנת להטביע את הכדור הספציפי... עכשיו, קום מהתנוחה, הזז את הכדור הצבעוני, רד שוב למכה- כוון בדיוק לאותו מקום והכה... חשוב מאוד לזכור כי ירידה נכונה למכה חשובה ביותר לא רק על מנת שנוכל להטביע את הכדור, אלא למספר פקטורים חשובים נוספים... בהצלחה, עפר

Anin17

New member
לפי דעתי אתה צריך לחזור לבסיס

אחיזה, הסתכלות, ירידה נכונה, עמידה נכונה וכל אלו

Anin17

New member
תוספת קצרה

אם אתה רוצה להשתפר אתה חייב ללמוד טוב את הבסיס בלי לדעת אותו טוב לא משנה כמה תתאמן, אתה לא תתקדם לשום מקום קח קורס באחד המועדונים שליד אזור מגוריך ומשם תמשיך להתאמן

למעלה