שאלה טכנית

AdiGoldman

New member
שאלה טכנית

זמנו ראיתי מודעת דרושים של אל-על בנוגע לדיילים. היה כתוב שם שדרושות 12 שנות לימוד. אני עזבתי את בית הספר באמצע כיתה י"א ולכן הסעיף הזה הוא בעייתי. במידה ואני משלימה בגרויות כמובן וכו' יש אפשרות אי כשהוא לפצות על הסעיף הזה בדרך אחרת? הרי כבר אין לי דרך להשלים את שנות הלימוד האלו...

pixilated

New member
את צריכה להבין...

בפורום הזה יש לא יותר משני אנשים(כולל מנהלת הפורום)... לא פעם ניתקלתי פה באי מתן תשובה, לכן.... אל תצפי ליותר מידי, ובקשר לשאלתך,אני הייתי ממליצה לך לפנות טלפונית למשאבי אנוש של אל על ולשאול אותם באופן אישי.(אני יודעת שחוץ מ-12 שנות לימוד,את צריכה להיות אחרי צבא+שנת עבודה מול לקוחות,כך שאם את בת 18,יש לך עוד דרך ארוכה)

AdiGoldman

New member
מבחינת נסיון עבודה

אין לי בעיה מכיוון שתהיה לי שנה אחת מהצבא ועד הגיוס יש לי חצי שנה שבינתיים אני עובדת. אני כבר עובדת שנה וחצי כך שאם הם יחשיבו את השנה וחצי האחרונות ולא רק את החצי שנה הבאה, זה יהיה נחמד, אם לא אז מקסימום בינתיים אני יעבוד עד שיהיה משהו יותר טוב. נסיון עבודה זה לא מה שמפחיד אותי, מה שמונע ממני זה העניין של השנות לימוד.

pixilated

New member
אני מאמינה שאם יש לך

את כל הנתונים,אז יש מצב שהם יתחשבו בך,בעיקר עם תתגישי את העובדה שאת מתכננת להשלים בגרויות. אני מציעה לך למלא את הטפסים ולצרף מכתב ובו תכתבי שיש לך את כל הנתונים הדרושים ושיש בך אמביציה ורצון חזק להיות דיילת ובלה בלה בלה... תחרטטי משהו,אני מאמינה שבסופו של דבר הם יבואו לקראתך. צריך לזכור שאל- על פלצנים בטירוף ומדקדקים בפרטים,אבל לכי תידעי... מה שבטוח אין לך משהו להפסיד

AdiGoldman

New member
בעיקרון יש זמן...

שנתיים ליתר דיוק חחח אבל זה פשוט מעצבן אותי כי זה נראה כמו עבודה שאני ממש רוצה לעשות ולמרות שאני אולי אשלים בגרויות זה כאילו ע דיין נדפקתי.. תודה בכל זאת.

shina55

New member
12 שנ"ל

הם דורשים בפירוש תעודת 12 שנ"ל , לא חייב שיהיה לך בגרות אלא 12 שנ"ל .

hadas300

New member
עבודה

אז ככה אני בעצמי אין לי 12 שנות לימוד אבל יש לי תעודת בגרות למעט נכשל במתמטיקה כלומר שזה אומר שאני לא זכאית לתעודת בגרות אבל בכל זאת שלחתי להם את כל הטפסים וזומנתי למיונים לדיילת קרקע.

hadas300

New member
מיונים במכון פילת

שלום! זומנתי למיונים במכון פילת לדיילי קרקע,מישהו יודע מה הם בדיוק בודקים שם? איזה סוג של מבחנים למשל יהיו שם? הראיון באנגלית הוא אחד על אחד?

get well

New member
מיונים

יש שאלות כלליות במחשב ושאלות באנגלית הראיון באנגלית הוא 3 על אחד כאשר שואלים שאלות על החיים שלך ובודקים גם הופעה (חשוב להתאפר) אח"כ אם עוברים הלאה יש דינמיקה קבוצתית וסימולציות בהצלחה

hadas300

New member
מיונים

היי אוקיי אז מה בדיוק עושים בדינמקיה הקבוצתית והסימולציות? והמבחנים על המחשב קשים?

m a y a m a y

New member
בפעם המיליון

מבחנים של דיילי קרקע ואויר זהים, תנאי הקבלה לא זהים. לכן תחפשי בפורום כל הנוגע למבחנים של אויר (למעט גובה.....) ואני בטוחה שתמצאי תשובה מספקת. אם יהיו שאלות לא ברורות נשמח לענות ב ה צ ל ח ה

JuveFan

New member
דווקא כן יש אנשים

הבעיה היא שזה כבר נמאס לקרוא את אותן שאלות כל שעה... ראבאק, תעשו חיפוש בפורום...

למעלה