שאלה טכנית

שאלה טכנית

החליפו לי פלגים בטיפול האחרון ומאז המנוע מגמגם לפעמים (בעיקר כשהוא קר) ויש גם בק-פיירים. יש קשר? אולי פלג שלא מוברג עד הסוף או שזה משהו אחר?

anybody?

נראה לי שה-
גוסס...

Easy_Rider

New member
סתם שאלונת ...

עשית טיפול לאוטו, שילמת במיטב כספך, הרכב נכנס עם מנוע כשורה ויצא עם מנוע מגמגם. למה לא ללכת חזרה למוסך ולהגיד להם את זה ? (אם לא יעזור בנעימים תתחיל לנבוח). סתם סיפורון... חבר שלי הכניס את האונו המיתולוגית להכנה לטסט, בלמים, אורות, קשקושים, וטסט (שנת 93, קצת סיפור להעביר אותו טסט ...). על הדרך הוא כבר ביקש טיפול 10,000. לא מסובך. 4 פלאגים, שמן, פילטרים. חוזרים הביתה מאושרים מזה שהרכב עבר טסט, פותחים מכסה מנוע ... ו ... אותו פילטר, אותו לכלוך ... אותו פלאג ישן ושרוף ! מרימים טלפון, מבררים ... אופס ! לא בוצע כלום ! למחרת האוטו חזר למוסך. בוצע טיפול. סודרו עוד כמה דברים קטנים, ואפילו לא חוייב בתשלום לאור אי הנעימות של יום אמש (הייתה אי הבנה בין שני אנשים במוסך בגלל שהאוטו יצא לטסט וחזר). בקיצור - לבדוק !!! (ולפני הטיפול, תגידו שכל מה שמוחלף חוץ משמן שיוצא מהמנוע - לשים בשקית, אתם רוצים לראות בעין !)

iddo20051

New member
תבדוק אם...

קודם כל, תבדוק האם חוטי סליל ההצתה (החוטים שמתחברים לפלגים) "יושבים" כמו שצריך על ראש הפלג. אח"כ נראה הלאה.

למעלה