שאלה טכנית

[TNT]

New member
שאלה טכנית

אתם בטוחים שתפוז זה המקום המתאים לפורם הזה? לא שיש לי משהוא נגד הפורמים של תפוז ההפך זאת מערכת הפורמים הכי טובה שאני מכיר אבל זה לא מתאים לדיוני ענק כמו פה הבעיה היא שדיון אחד טופס דף שלם ואז עם מישהוא רוצה לשאול שאלה או משהוא ומישהוא מגיב בשירשור הענק ההודע שלו קופצת לסוף הדף ! אפשר להקים אתר לקהילה ולהשתמש בפורם PHPBB או משהוא כזה בכל מקרה אחלה של קהילה יש כאן!!

[TNT]

New member
ונראה אותכם עשים מזה שירשור ענק../images/Emo3.gif

itstzar

New member
אל תתגרה במזל שלך זה עלול לקרות

פה עושים שירשורפלצת מכל דבר העניין עם הפורום הזה שקיים כבר די הרבה זמן ואני שמח להיות אחד הוותיקים פה, ופעם היה אפשר יותר מ15 שרשורים לעמוד, אבל אנשים כבר התרגלו לממשק ולמקום, שבאמת הוא הכי נוח בפורומי ארצנו, וחוץ מזה, תחשוב רגע, אם הפורום לא היה בתפוז אלא באתר עצמאי, היית מוצא אותו?
ועוד הערה אישית לך, קודם כל ברוך הבא לפורום, אבל תשתדל לשרשר את ההודעות שלך ולא לפתוח 3 נושאים ביום, פשוט מהסיבה שיש רק 15 שרשורים לעמוד, ומה שעובר לעמוד הבא, ברוב המקרים גם מגיע לעולם הבא, ונשכח, אז זהו. וברוך הבא שוב

TUVIX

New member
התחלתי לבנות אתר עפ פורוםDC

אבל בגלל שזה רק אני זה לקח ברבה זמ ן ובסוף בבגרויות נעצר שאלתי גם האם יעברו לפורום מסודר ונוח ללש שרשורים אמרו פה שלא כי תפוז זה הבית םור DC/PHBB בלי אתר אני עושה תוך כמה ימים זה רק התקנה וזהו הבעיה היא שלא שווה לטרוח אם אף אחד לא יבוא לשמה

למעלה