שאלה טכנית

hammer27

New member
שאלה טכנית

שלום רב לכל המומחים התקנתי לאחרונה צלחת ממונעת 1.80 וברשותי מכשיר אקוסטאר 3600IP. עדיין לא הכנסתי אותה לקשת, בינתיים אני מנסה לקלוט לווינים בודדים ונתקל בבעיות...אינני מצליח לקלוט את כל הערוצים באותו הלווין ולא נראה לי שיש לי בעיה באל אני בי (UNIVERSAL KU LNBF), לדוגמה...כאשר אני מכוון לעמוס אני סורק את הערוצים ,מקבל בסריקה את כל הערוצי יס סגורים (כמובן!) וערוץ METV פתוח באיכות לא רעה, איך משום מה אינני רואה( בכלל לא מופיעה כזה ערוץ ברשימה) ערוץ 2 וערוץ 10 וזה מוזר כי הם אמורים להקלט בלווין הזה. בדיוק אותו הדבר בסיריוס 2...אני קולט הרבה אבל ORT UKRAINA לא נקלט בהוטבירד לא ראיתי שיש יורוניוז מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי אלאנבי? אולי אני לא מכוון את המכשיר נכון? אני ממש דנדש בעסק אז תעזרו לי בבקשה!!!

dj guy

New member
שאלה טכנית

מנוע זה לא דבר מדויק הוא לא ננעל מדויק על הלווינים באופן קבוע מלבד המנוע החדיש ביותר האם כל התדרים מופיעים במקלט בקיטוב הנכון עם הנתונים הנכונים sr h v האם ה lnb מכוון מדויק האם הlnb איכותי אתה צריך לכוון את הצלחת בכל הלווינים כל לווין בנפרד וגם לבצע סריקה בכל לווין בנפרד זה יכנס לזיכרון של המכשיר וישפר את הקליטה וגם יש שני מצבים חיפוש רגיל וחיפוש איטי יותר לכיוון מדויק יותר של הלווין שאתה מעונין לקלוט

למעלה