שאלה טכנית גרידא

שאלה טכנית גרידא

איך עושים את זה לבד?
ואני שואלת ברצינות.

../images/Emo6.gif אוי איך פספסתי את זה

) אביגיל יקרה שלי למה התכונת? איך קורעים לו את הצורה? (אם היית גבר הייתי מראה לך
אביגיל יהיו לנו ימים יפים תאמיני לי אמר פה איש אחד שאני מקלקלת לכם את האופטימיות כך שאני ממש חוששת להגיב
אבל בכל זאת אגיב הרי אני לא מפחדת מ"גברים" - נקרע את העיר נקרע את כל היבשת תאמיני לי יהיה אחלה החיים יפים יותר משחושבים אומרים הסבלנות משתלמת ואני מסכימה.

אביגיל בואי ואספר לך..

כשהייתי קטנה שחקתי המון בכאילו.. זה התחיל בגן כשהייתי רופא (ואז הבנתי שעדיף להיות חולה) ואחר כך חלמתי שאני מתחתנת בתוך מרצדס מדהימה עם אביר שיש לו סוס לבן (ובסוף התחתנתי עם שחור), מה הבעיה לצאת? רוצה לצאת? יללא קבענו?

הצעתי לך לצאת ברצינות ../images/Emo7.gif

עכשו אני נעלבתי, ואם יש עוד מצטרפים למה לא? יש לי רעיון : רוצים לבוא לקפה ביום שישי נעשה חנוכת בית לא בכאילו באמת קפה עלי עוגה על ניצת (

זה היה יכול להיות גדול אבל...

ניצת נגד מפגשי פורום... ולכן מוכנה בכיף להביא ת´עוגה בצהריים ואחר כך להתחפף

ניצת מה את חושבת על האנשים

כאן בפורום ובכל פורום בכלל? או מהכרות בטלפון בלבד? השאלה של : האם את חושבת שהאנשים כאן אלה הכועסים אלה הצועקים אלה העיפים או העצובים וכו´.. האם אנו גם כך באמת? האם אפשר להכיר בן אדם כאן בפורום ולנסות ולצייר תמונה מסוימת?

אני חושבת

שכולם כאן מקסימים אחד אחד,ואיני מכירה את רובכם חוץ מהמחשב,עם מעט מאוד שוחחתי גם בטלפון... אני כאדם שאוהב אנשים ורחוק מרחק שנות אור מכל מני מניירות בטוחה שאוהב כאן כל אחת ואחד אבל מה? הרבה פעמים אחרי מפגש פורום לאנשים פתאום לא נח להתבטא כמו קודם,פתאם המילים לובשות פנים ואז... קורה לא מעט פעמים שאנשים יוצאים פגועים,מתחילים תככים וזה מה שרוצה למנוע.(היו פורומים שנפלו בגלל מפגשים...). אבל מה? מודה שבכיף אפגש עם כל אחד ואחת מכם כך בנפרד עם כוס
או
...

אה אז רוצה לבד

תגידי אל תלכי סביב רוצה את כל הכיבוד לאכול לי לבד עכשו הבנתי
מסכימה איתך באמת לאור הניסיון שעברתי בנושא ולמרות שלא התאכזבתי מההכרות ידעתי שזאת הכרות לסיפוק הסקרנות אך השינוי לאחר מכן הורגש אינני יודעת אם בגללי או בגלל הצד השני ולא מובן לי אפילו למה חל שינוי כיון שלשנינו היתה מטרה ברורה סיפוק יצר הסקרנות. - כן כנראה שעדיף באמת ככה הכל יותר פתוח יותר ברור ללא בושה ללא חשש לאמר את הכל.

אני מונוגמית שכחת ../images/Emo8.gif

האמת כי יצא לי להשתתף במפגש פורום אחד,וכשראיתי איזו סבטוחה יצאה ממנו ואיך אותה מנהלת נלחמה כדי להרים אותו מחדש הבנתי,וגם עזרתי לה לשקם ולא רוצה שאף אחד מכם יעלם כי באמת אוהבת את כולכם

סליחה סליחה

אל תבכי
, לא התכוונתי
התחלת עם סיפורי כאילו , ואני המשכתי את רוח המחשבה הזו (אמרתי לך שאין לי בעיה עם הדמיון
) אבל , כמו שאומרת ניצת , אני אתכם רוצה כחברים וירטואלים ופניתי אליכם ככאלו על מנת לקבל עזרה מעשית בתחום. עצות שיעזרו לי להגשים את פנטזיית לקרוע את העיר
דוגמא : איך אישה באמצע החיים , יושבת בית (ונהנית מזה , בעיקרון) קמה ומרימה את עצמה לצאת לבד ולגלות מה קורה בחוץ בעולם. כדי שתיהנה גם ממנו? אני לא יודעת לצאת לבד , לבילוי , כלומר וזו בעיה. ואל תגידו לי שזו לא אחת החשיפות הכי הכי ..... (הרבה יותר קל לי לספר על אהבה וזיונים למשל (כשהיו) ) אז מה בא קודם , הביצה או התרנגולת?

וואו אביגיל

כן גם לי אין כל כך תשובה על כך ולכן תקועה כאן, הייתה לי הצעה לצאת היום עם ידיד טוב אבל באמת טוב כל עוד אני מצליחה להסביר לו מחדש שוב ושוב שהוא ישאר תמיד ידיד, אבל לא התחשק לי לצאת איתו ולכן לא יצאתי לקרוע את העיר היום, חברות? יש מכל מיני סוגים ואולי לא כל כך הרבה כי לא מאמינה בהרבה, אז תמיד כשהם פנויות אני לא ושאני כן פעם באלף שנה הן לא. אז אני בטח לא יכולה לענות לך על השאלה שמאוד מתאימה לי גם כן.

מי ניסה להסתלבט עלייך חבל"ז לו

במקום לקרוע את העיר אני אקרע לך אותו רק תגידי שם רק תגידי לא מרשה להסתלבט על אביגיל מה זאת תוכנית הסתלבט הלילית..?????

למעלה