שאלה: טכניקה

meirav7

New member
שאלה: טכניקה

אני רוקדת שנתיים וקצת, כל מיני סגנונות בכל מיני סטודיויים, אבל עוד לא רקדתי קלסי. שאלתי את המזכירה בסטודיו הנוכחי לגבי להקה והיא אמרה שבשביל להקה לא דרוש ניסיון בקלסי אבל דרושה "טכניקה" מהי אותה טכניקה עליו דיברה המזכירה? האם זה פוינט מושלם? פירואטים טובים? או סתם הכרת מושגים כמו "פה דה בורה" ו "גראנד ג'טה"? יום טוב לכולן =]

oreli2

New member
טכניקה:)

מירב?!~אם לא טעיתי~ טכניקה יכולה לבואא גם בשיעוורייי מודני.. טכניקה זה חוזק, גמישות והיכולת לבצא את הנדרש.. עים וכל אלו קיימים בךך אזז כן את בעלת טכניקה, את כל הדברים שנדרשים בשביל טכניקה לומדים בשיעורי קלאסי----וחשוב לציין--- לא רקקק בקלאסי!!!!!!!! קאלסי הוא המקום הטוב ביותר כדי לגבש לעצמך את הטכניקה הנדרשת!!:) אךך גם מודני או כל סגנון אחר מפתח ומשפר את יכולתך כרקדן! מקווה שהבנת:) ועים יש לך עוד שאלה אז אני פה בשבילך! =אוראלי=

miss dance10

New member
../images/Emo85.gif טכניקה זה אכן מה שאוראל?! אמרה..

ונכון שאפשר לצבור טכניקה גם מסגנונות אחרים, אבל קלאסי זה הבסיס להכל והדרך הטובה ביותר לעבוד על טכניקה לדעתי, (תקנו אותי אם אני טועה..), ורצוי ומומלץ לקחת שיעורי קלאסי, זה תורם המון גם לטכניקה, להחזקה גופנית, לפיתוח השרירים... ובכלל זה נותן סיפוק אדיר... באמת!

למעלה