שאלה טיפשית אולי

לא בהכרח../images/Emo24.gif

בלי לחץ מיותר...(היה לך את זה מספיק בבית בו גדלת...) כניראה שאת ברת מזל....אבל אמרו חכמים ...(ושוב שלא ע"מ להלחיץ אותך: "לא לעולם חוסן" אז דיר באלאק זהירות!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

lady106

New member
שאלה טיפשית אולי

האם אפשר להיכנס להריון מהנוזל השקוף שיוצא לגבר כאשר הוא מגורה?

שאלה חשובה ../images/Emo70.gifוהתשובה,כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוזל הזרע המהווה את מרבית "החומר" היוצא בשפיכה מכיל מעט זרעים העלולים/עשויים להכניס להריון!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

lady106

New member
רגע.. אז..

הוא נכנס קצת הוא לא היה קרוב לגמירה והוא היה בפנים אולי שניה אחת אם לא פחות אני לוקחת גלולות, התחלתי החודש מיד כשהסתיים לי המחזור יכול להיות שאני בהריון?

qt1

New member
יש לך איחור במחזור?

היי וברוכה הבאה לפורום . בת כמה את? כמה זמן את נוטלת גלולות? המחזור שלך סדיר בד"כ? אל תפחדי לשאול שאלות , - לא תשאלי = לא תדעי... ואל תפחדי גם אם תקבלי הודעות שכתוב בהן שאת כנראה בהריון טוב? פשוט חכי לתשובה של עידן! (ממליצה לך בחום) חיבוק qt1

lady106

New member
הממ..

בת 16 זה קרה אתמול בלילה.. ככה שעדיין אי אפשר להגיד שמשהו מאחר החודש התחלתי לקחת אותן והמחזור לא סדיר במיוחד

lady106

New member
אבל..

אומרים שבחודש הראשון שמתחילים לקחת גלולות זה לא עובד

../images/Emo163.gifהא הבנתי...

רק החודש התחלת לקחת גלולות....סביר להניח עדיין שהכל בסדר..מתי לאורך המחזור קיימתם יחסי מין??! עידן

lady106

New member
ככה..

קיבלתי מחזור ב7 לחודש ביום שהוא נגמר כלומר ב14 לחודש התחלתי לקחת גלולות מה שקרה ביני לבינו היה אתמול בלילה..

סביר להניח שהכל בסדר

שלומלום לך, סביר להניח שהכל בסדר, הגלולות נותנות הגנה מהתחלת השימוש בהן. קנדום בחודש הראשון זה אמצעי הגנה נוסף. שלומלום

למעלה