שאלה טיפשית, אולי.

פטפטת

New member
שאלה טיפשית, אולי.

שלום לכם. אני גרושה , טרייה יחסית, וגם חדשה כאן. נוהגת לרקוד ריקודי עם, עד כה לא על מנת להכיר, אלא לשם ההנאה שבריקוד. ואתמול, רקדתי, וכשהגיעו רקודי הזוגות, הזמין אותי גבר, שהתברר אחר כך כגבר נחמד מאד, חייכן, בעל אחיזה טובה בריקוד. רקדתי איתו - לא כל הערב, ונהניתי, לא כל כך מהרקודים הפעם, אלא - מבן הזוג. לא שוחחתי איתו הרבה, כי כשהסתיימו רקודי הזוגות, הוא נעלם לי, ואני לו, בתוך הקהל הרב. בהמשך הערב, כל אחד מאיתנו רקד עם בן/בת זוג אחר/ת. וכל הערב חשבתי, וגם היום, על כך שהייתי רוצה להכיר אותו, קרוב יותר, כלומר - הייתי רוצה .........להתחיל איתו, כמו שאומרים. והאמת, מימיי לא פניתי לגבר בהצעה עניינית, לא התחלתי עם גבר, אפילו לא עשיתי לו עיניים, כי אני די ביישנית. והשאלה שלי, האם לנסות לפנות אליו, במידה ואתקל בו שנית, להציע לו לרקוד איתי, אולי לומר לו שהוא נושא חן בעיניי, או שלוותר על כך, במידה וזה לא יבוא ממנו. מה שאני יודעת, זה שאם לא מנסים, לא מצליחים, ושגם לא כל יום אתקל בגבר לטעמי. מה אתם כאן, שאולי מנוסים יותר ממני מציעים לי לעשות???

תשמעי

עצה רצינית ממני לא תקבלי למה אני מה זה
בקטע הזה אבל קפצתי לברך ברוכה הבאה ל

ophra

New member
למה טיפשית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

מכירה את השאלה שהצגת על גופי...
גם אני שאלתי כאן פעם "להתחיל איתו?" ואפילו קיבלתי תשובות....
אמנם הסיטואציה היתה מעט שונה אבל השאלה - דומה ואולי התשובות שאני קיבלתי (חלקן אפילו מגברים...
) יעזרו לך.... (כנסי לקישור ותגלי בעצמך) רק בשביל להשלים לך את התמונה, (כי המשתתפים היותר-ותיקים יודעים כבר...
) עשיתי את זה בסוף!
ונעניתי בחיוב... בילינו ביחד איזה תקופה (לא ארוכה) והוא אפילו זכה כאן לכינוי ה"אלמותי" על ידי יערית: "מר סיגריה"...
בסופו של דבר זה לא עבד בין מר סיגריה לביני אבל נשארנו מאד מיודדים... לסיכום הנקודה - אני ממש, אבל ממש, לא מצטערת שעשיתי את זה... וממליצה גם לך - לכי על זה. מה כבר יכול להיות??? מקסימום תשמעי "לא". לא מתים מזה.... עפ
(עוד לא מצאה את ה"קורבן" הבא להתחיל איתו..
)

מייקי69

New member
הריקוד הבא

ואני, חסידת היוזמה, מציעה לך לחכות לריקוד הבא. שהוא יזמין. תלכי שוב. אם הוא יהיה, תקלטי לו את העיניים, תביאי אותה בחיוך של: "היי, אחי, זוכר אותי"? (רק חיוך. לא מילים) אם הוא בא לבד, הוא ישמח לגלות פרצוף ידידותי בקהל. ומשם.... תראי איך זה מתגלגל. הייתי מחכה לעוד ריקוד לפני שאני מתחילה בפירואטים נועזים
תבלי!

אני לעומת זאת

הייתי ממליצה לך לגשת אליו וכן להזמין אותו לריקוד הבא. משם..... השמיים הם הגבול. בעצמך תראי וכמובן תרגישי אם הוא חש כמוך, ואולי חש אבל לא פנוי, ואולי פנוי אבל לא חש. לכי על זה. בהצלחה מיכל

*יערית

New member
לא טיפשית בכלל

גם אני רקדתי שנים ריקודי עם ומכיוון שבאו זוגות קבועים תמיד חיכיתי להזמנה שתגיע מגבר ..ותמיד נפלו עליי הרקדנים שנתפסות להם הרגליים בסיבוב
לא התייאשתי...תפסתי אומץ וניגשתי לטובים והצעתי"חברות" לריקודים
לא חיפשתי מעבר לזה..חיפשתי בן זוג לריקודים ובאמת לא היה מעבר לזה.... בא לך עליו?תציעי ריקוד..תציעי לשתות כוס קפה יחד.. ותראי מה תהייה תגובתו . בס"הכ..צריך קצת "חוצפה" ותעוזה
בהצלחה.... {וואו ממש בא לי לרקוד עכשיו}

נורית30

New member
אני אומרת

לנסות. מקסימום לא ילך. אבל אם לא תנסי, תחשבי תמיד מה היה קורה אילו...

למעלה