שאלה טיפה שונה....

שאלה טיפה שונה....

אני רוצה ליצור תוכנה בשפת C המדפיסה לי קוד מקור של עמוד אינטרנט מסויים. רעיון, לינק או הסבר יתקבל בברכה.

ilankt

New member
הממ אתה יכול להוריד את הדף עם

Win32API, ואז לקרוא אותו. הנה פונקציה קטנה שבניתי שמורידה קובץ:
#include <windows.h> #pragma comment( lib, "urlmon.lib" ) bool DownloadFile(char *URL,char * LocalFilename) { long lngRetVal; lngRetVal = URLDownloadToFile(0, URL, LocalFilename, 0, NULL); if (lngRetVal == 0) return true; else return false; }​
היא מקבלת URL, ושם קובץ איפה לכתוב את זה. אחרי זה אתה פשוט קורא אותו, וזהו.

אפשר הסברים בבקשה

אני לא טוב כל כך בC. לאן אני מוריד את הקובץ? ואיך אני יכול לקרוא אותו עוד פעם?

רגע...../images/Emo4.gif(+תשובה. אולי.)../images/Emo26.gif

נראה לי שהבנתי אותך לא נכון... אתה רוצה לכתוב תוכנית ש"מייצרת" דף HTML, תוכנית ששולחת להדפסה את ה-source של דף מסויים?... או שהשאלה שלך היא איך אתה מקבל לתוך תוכנית C את ה-source של URL מסויים? בכל מקרה - אף פעם לא עשיתי את זה, אבל נראה לי שאם אתה פותח פורט 80 מול שרת מסויים ושולח משהו בסגנון:
GET /mypath/mypage.html HTTP/1.1​
אז אתה מקבל חזרה את ה-source (עם איזשהו header שמוגדר ב-HTTP). חפש ב-web קצת חומר בסיסי על פרוטוקול HTTP כדי לדעת איך "לדבר" ו-"לבקש" מהשרת שישלח לך את עמודי ה-web ומה הפורמט שאתה אמור לקבל מהשרת. עונה לך על השאלה?...

תודה רבה ו...

אני בונה אתרים כבר הבה זמן. רק איך אני שולח את הבקשה הזו דרך C. אני יודע שדרך VB יש אובייקט שנקרא XMLHTTP. אולי באמת אני יתכנת את זה בVB אבל השפה הזו הרבה פחות מהירה מC/C++. אבל היא מתקשרת עם מסדי נתונים יותר טוב. תמליצו לי מה לעשות

../images/Emo105.gif

למעלה