פ ח י ש ו א ו
New member
שאלה טיפה דחופה
היי לכולם, בוקר טוב(אצלי 22:40)
בימים האחרונים אני מנסה קצת לשחק עם האוכל שאני אוכל כאן, בעקרון אני ממש כל יום כל היום על הרגליים ולכן לא משנה מה אני אוכל אני נשאר מאוזן(בדר"כ על הצד הנמוך). אני לא אוכל שוקלד או כל מיני סוכרים פשוטים אחרים אבל נניח פירות יבשים בתוך הקורנפלקס או חמאת בוטנים אני כן אוכל ובנוסף אני לא חושש לאכול יחסית הרבה פחמימות. טפו טפו טפו בשבועיים ומשהו שעברו הורדתי קצת במשקל אבל אני מרגיש שאני אוכל אולי קצת משמין מדי. בעקרון אני לא חושש לאכול הרבה מתי שצריך, למשל בארוחת צהריים או בארוחות ערב בטרקים אחרי ימים מאומצים במיוחד, השאלה שלי נוגעת ליום יום. למשל בבוקר אני אוכל מוזלי(סוג של גרנולה עם קצת פירות יבשים) בתוך יגורט בלי סוכר יחד עם 3 פרוסות לחם עם חמאת בוטנים. יש לכם רעיון במה כדי לי להחליף את היוגורט? חלב נניח לא בא בחשבון אבל כל דבר אחר אני מוכן לשמוע. במה כדי להחליף את החמאת בוטנים, שאומנם גם היא בלי סוכר אבל בכל זאת אני מניח שיש דברים בריאים יותר לאכול. בכלל אני אשמח לכל רעיון באזור הזה ורצוי דברים שלא מתקלקלים מהר מדי כי אני לוקח אותם לטרקים(וגם שלא יהיה כבד
). השאלה קצת דחופה כי אני יוצא עוד יום וחצי לטרק של חמישה ימים ואני אשמח ליישם קצת המלצות כבר בטרק בכל מקרה תודה רבה והמשך שבוע טוב! ליאור
היי לכולם, בוקר טוב(אצלי 22:40)