שאלה טיפה אכזרית בדקתם כמה פעמים אתם יכולים לשמוע את אותו שיר של הקורס נונ-סטופ בלי שזה ימאס?
א אני אוהב את הקורס New member 20/3/03 #1 שאלה טיפה אכזרית בדקתם כמה פעמים אתם יכולים לשמוע את אותו שיר של הקורס נונ-סטופ בלי שזה ימאס?
M mprb New member 20/3/03 #2 דווקא שאלה טובה אני בטוחה שיהרגו אותי פה! אבל.... גם את השיר שאני הכי אוהבת אין לי סבלנות לשמוע יותר מ3 פעמים רצוף!
דווקא שאלה טובה אני בטוחה שיהרגו אותי פה! אבל.... גם את השיר שאני הכי אוהבת אין לי סבלנות לשמוע יותר מ3 פעמים רצוף!
F forgiven dreams New member 20/3/03 #3 אממ...../images/Emo9.gif יותר מידי...בפעם האחרונה שבדקתי זה היה TTF באנפלאגד 23 פעמים וזה לא שנמאס לי, פשוט הייתי צריכה ללכת... אני חושבת שיש לי בעיה עם זה...קורה לי דברים דומים גם עם סרטים...אני פשוט רואה את אותו הסרט שוב ושוב ושוב |אובססיה|
אממ...../images/Emo9.gif יותר מידי...בפעם האחרונה שבדקתי זה היה TTF באנפלאגד 23 פעמים וזה לא שנמאס לי, פשוט הייתי צריכה ללכת... אני חושבת שיש לי בעיה עם זה...קורה לי דברים דומים גם עם סרטים...אני פשוט רואה את אותו הסרט שוב ושוב ושוב |אובססיה|