שאלה- טייגר באלם

מאמוצקה

New member
שאלה- טייגר באלם

אז אני ממש בתחילת ההריון שבוע 4 או 5, לפני יומיים הצוואר שלי היה תפוס לחלוטין, ובסוף שמתי לפני השינה פלסטר של טייגר באלם איתו נשארתי בערך 10 שעות. החיובי הוא שקמתי חדשה למדי! אלא שאז חברה אמרה לי שזה לא ממש מומלץ להריוניות, אז שאלתי רוקח בבית מרקחת שאמר שלא מומלץ בגלל מרכיב הקמפור המצוי בו. אז כבר השתמשתי,ועכשיו נלחצתי.... למשהי יש מושג למה זה עלול לגרום? מה עושים???
ואם כבר- אז במה כן מותר להשתמש לשרירים תפוסים??? עדיף משהו טבעי...

simoneta

New member
אסור בהריון, גם בגלל שהוא מכיל מנטה.

אני מניחה ששימוש חד פעמי לא יגרום נזק.

מאמוצקה

New member
../images/Emo4.gif

וואללה גם מנטה, עכשיו אני ממש "מעודדת"... בכלל מצאתי ברשת בכמה אתרים המסבירים מדוע לא להשמש- "רעילות גבוהה ויכולת לגרום לתגובה לא טובה של הרחם...." אני די מפחדת, הרי זה לא משהו שניתן לבדוק..... ובכל זאת- למישהי המלצה על משחה או משהו לשרירים תפוסים?

sharonmish

New member
גם אני השתמשתי במשחה כמה פעמים

ואני קרובה יחסית לתל"מ, אוכל להודיע לך באם יוולד לי ילד מעוות.

sharonmish

New member
אכן כן הומור שחור.

אני פשוט כבר מלאה מכל ההפחדות למינהן. בחיי שאני משתדלת להיות הריונית למופת בעיקר כי יש לי את מלאי החרדות שלי וזו מבחינתי אחת הדרכים להתמודד איתם, פשוט להימנע ממה שאני יודעת עליו וניתן. אבל לא, אני לא מצליחה, מה לעשות, לדעת מבעוד מועד על כל האיסורים האפשריים שרובם לא מוכחים ומהולים בהשערות. אימא שלי שלא ידעה שמינית ממה שאנחנו יודעות היום בזמן הריון שלה אומרת שהיא ממש מרחמת עלינו מאחר ואנחנו מוצפות במידע שמכניס ללא מעט חרדות וזה הרי מתחיל עוד בשלב הנסיונות והבדיקות הגנטיות. האמת היא שאני חושבת שלהכניס לגוף מאכל או משקה מסכן יותר מלמרוח משהו חיצוני על העור ועדיין חסרות דוגמאות של זו ששתה גלונים של קפה, זו ששתתה אלכהול כל יום, השניה שעישנה, השלישית שעישנה ועוד גראס וכו' וכו' וכו' שנולדו להם ילדים בריאים ושלמים? לא חסר והאמת היא שאלו מרבית הסיפורים בהם לפחות אני נתקלתי. אני לחלוטין מזדהה עם החרדות של מאמוצקה ובכלל ת'רדים מבוהלים למינהם ובתוכי מאמינה שבאמת באמת הכל בסדר אצלה ואצלי אבל מבחינתי זוהי התמודדות יום יומית ומתישה עם כל ההפחדות החוזרות ונישנות על כל פיפס. אני מוצאת את זה מעייף.

Asfura

New member
תחממי את המקום

עם בקבוק חם או כרית שמחממים במיקרו רק אל תשימי את הבקבוק/כרית על הבטן...
ותרגישי טוב

מאמוצקה

New member
לגבי כל ה"הפחדות והאיסורים" או למה אני בודקת

כל דבר בשבע עיניים- אז יש לי שני ילדים והשני עם PDD. היות ואצלינו אין הסטוריה משפחתית ואני מאוד בתוך העניינים (מחקרים,מאמרים,כתבות,הרצאות וכ"ו) אני גם יודעת שיש השפעות סביבתיות (זיהום אויר, ריסוסים, צבע טרי, מזרן חדש ועוד ועוד) בכל אופן ,משתדלת לעשות כל מה שרק אפשר שיצא תינוק בריא. בין השאר לא לאכול טונה (!!!!!!), ולהעדיף לא לאכול שום דבר מהים (כספית...), להעדיף אורגני ולתסף באומגה 3. אצלינו בחבורה המופלאה ,טוענים גם שעדיף לא לקחת ברזל (מתכת כבדה) אלא להשתדל לקבל ברזל טבעי מבשר אדום וכ"ו. טוב אני לא בעניין של הפחדות אבל בעידן הנוכחי כשילדים המאובחנים על הספקטרום התקשורתי הם 1:150, אז אני משתדלת מאוד לשמור ולהזהר וללכת על מירב האיסורים, כי הריון נגמר בתוך 9 חודשים ואילו הילד נשאר לתמיד.... בכל אופן, הריון קל,בריא, מלא תקווה, אמונה ואופטימיות לכולנו!

למעלה