שאלה טיולית...

secretly

New member
שאלה טיולית...../images/Emo12.gif

היי:) אני מחיפה ורציתי רעיונות לא לטיול טבע... יותר בכיוון של שינקין ושוק בצלאל והשאלה יותר נכון שאלות שוק בצאלאל עוד קיים או שכבר נעלם לו? ואיזה מקומות מיוחדים וכיפים לבלות ליומולדת עם חברות אתם ממליצים ליד שינקין אני מקווה אבל לא חייב.... ואחרון איך מגיעים מהרכבת (תחנה חדשה?)לשינקין כלומר איזה אוטובוס? אני נורא אשמח לרעיונות כיפים מיוחדים:)

the philosopher

New member
שוק בצלאל עדיין קיים,

אבל לא כזה מקום מרתק... לדעתי לפחות תחנת רכבת? יש לך כמה אפשרויות: א. לרדת בתחנת רכבת השלום (עזריאלי), ומחוץ לקניון יש קו 63, שמגיע עד לשדרות בן-ציון פינת המלך ג'ורג', שזה מול דיזינגוף סנטר... משם אתה הולך לכיוון ההפוך מדיזינגוף סנטר ומגיע לשינקין, לשוק בצלאל, לשוק הכרמל, ולאלנבי (הצומת הזה\הזאת נקרא\ת כיכר מגן דוד). ב. לרדת מהרכבת בת"א מרכז-ארלוזרוב, ומשם לקחת אוטובוס קו 5 שעוצר בסנטר.... משם אתה ממשיך ישר לרחוב המלך ג'ורג' ופונה ימינה... אותה דרך כמו אוטובוס 63. אני ממליץ לך לקחת קו 5 (ולרדת בארלוזרוב) מהסיבה שיותר קל למצוא אותו והוא יוצא כל 5-10 דקות.

secretly

New member
תודה רבה ודרך אגב אני בת

יש למישהו רעיונות בילוי נחמדים או סתם מקומות נחמדים לראות שזה רק בתל אביב?

the philosopher

New member
אני יכול להמליץ על

המצפה במגדלי עזריאלי. עולה 20-25 ש"ח לבנאדם, אבל אני דיי נהניתי שם... למרות שזה "בילוי" ל30 דקות בערך (גזה לא מוקצב בזמן, אבל אין שם בדיוק מה לעשות יותר מזה". בנוסף אני ממליץ על בתי קפה. באיזור שינקין-רוטשילד-דיזינגוף יש המון בתי קפה מאוד נחמדים.. אני אוהב את "קפה נח" שזה בית קפה-ספריה ברחוב החשמונאים פינת אחד העם... זה 5-10 דקות הליכה משינקין (אחד העם חוצה את שינקין). ברח' בזל יש עוד בתי קפה נחמדים, אבל זה כבר דיי רחוק משינקין. בכל אופן אפשר סתם להסתובב באיזור של שינקין-רוטשילד-אחד העם-דיזינגוף ולמצוא בית קפה שנראה לכם נחמד.. יש שם הרבה כאלה.

שוק בצלאל = רחוב אלו מציאות

זה נימצא מאחורי קינג ג'ורג' ברחוב בית לחם פינת רחוב אלו מציאות בהתחלה של קינג ג'ורג' . דרך אגב קוראים לזה שוק בצלאל כי פעם זה היה ברחוב בצלאל ממש צמוד לרחוב באזל בצפון תל אביב .

למעלה