שאלה חש&#

שאקל1

New member
שאלה חש&#

אם אני לא מתאמן לאורך תקופה מסוימת, נגיד חודש האם השרירים יהפכו לשומן ואני אעלה במשקל אם כן מה אפשר לעשות(חוץ מאימון כמובן)

leahle

New member
אני לא יודעת

אם תוך חודש בלבד הם כבר יהפכו לשומן, נשאיר את זה לגאונים פה... אני רק יכולה להגיד לך שלחזור חזרה למסלול אח"כ, קשה פי 2 מההתחלה.

tommythecat

New member
עוד מיתוס...

לא, מסת שריר אינה יכולה להפוך לשומן. נקודה. כמו ששומן לא יכול להפוך לשריר. אם תפסיק להתאמן, מסת השריר שלך תקטן. אם תמשיך בצריכה הקלורית שלך אבל תפחית את הפעילות הפיסית, אזי מסת השומן שלך עלולה לעלות. אבל בשום פנים, רקמת השריר לא תהפוך לרקמת שומן. יוסי

אלי ו.

New member
שריר לא הופך לשומן ולהיפך

אם לא תתאמן חודש אתה עלול לאבד מסת שריר. אם תאכל מעל האיזון הקלורי שלך גם תשמין. אם תאכל פחות מהאיזון הקלורי אז תרזה. שים לב, אם תאבד מסת שריר, גם האיזון הקלורי ירד. (שריר מוציא הרבה אנרגיה במנוחה)

leahle

New member
אז.......

מאיפה בא הטימטום הזה שאומר ששריר בטל הופך לשומן??? אנשים משקיעים בלהמציא דברים או שזה מחוסר ידע?? בכל אופן, שמחה לשמוע!!

אלי ו.

New member
חסרים מיתוסים?

כנסי למאמרים, רמי כתב מאמר שלם על מיתוסים בחדר כושר.

spoild

New member
לשקאל לאה ושאר החברים, זה מהמומחה!

שאקל בטח כבר קיבל את התגובה להודעה הזאת מהפורום של ד"ר קובי עזרא, בכל מקרה אני מצרף קישור לאותה שאלה שאשקל פרסם ולתשובה שלה, למה לא יהפוך שומחן לשריר וליהפך ואיך ניתן למנוע את זה בזמן "פגרה"

אלי ו.

New member
מסור לקובי ד"ש ותגיד לו

שאם הוא לא יגיע לחדר כושר לעתים יותר קרובות, יהיה קשה לקחת ברצינות את העצות שלו.

למעלה