שאלה חשובהFujitsu LOOX N560

boomstik22

New member
שאלה חשובהFujitsu LOOX N560

מישהו שיש לו את המכשיר יכול לכתוב עליו ביקורת בבקשה? להתיחס בעיקר לאורך חיי הסוללה, האם ניתן לעבוד עם זרוע ומטען אוניברסלי לרכב, האם הגי פי אס ננעל טוב ואין ניתוקים... ואיפה לעזעזל משיגים אותו במחיר יותר טוב?? ראבק זה יקר.... אני מלבט בינו לבין המיו P550 חשוב לי שיהיה שן כחולה ואינטרנט אלחוטי. על המיו קראתי המון ביקורות רעות ולכן אני חושש. מודה לכם מראש על התשובות

AYELET1

New member
לצערי לא... אבל יש כאן בפורום את חברי...

"מועדון 59XX"
שנשמעים מאושרים מאד. איפה PAQPAQ עם הסיפור שאמא שלה התקנאה והלכה וקנתה גם לעצמה אחד כזה?..... (אני אגב, מבינה את האם מאד!)

boomstik22

New member
טוב נשדרג את השאלה ל-5940 למישהו יש?

יכול לכתוב ביקורת??? נראה נחמד מאוד אבל אני נוטה שלא לסמוך על סקירות של אתרים.....
הייתי רוצה לשמוע ממישהו שבאמת יש לו...

AYELET1

New member
האתר הוא אתר פורום זה וכתב את הסקירה דני,

שהוא אחד מחברי מועדון ה-59 (נשמע קצת כמו מועדון ה-5
) הוא כתב כאן לא פעם על המכשיר (גם אחד מהמאושרים). ההבדל במסכים הוא, של-VGA יש פי 4 פיקסלים (480*640 לעומת 240*320 של ה-QVGA ) והוא גדול והתמונה שלו חדה יותר. הבעיה היא , שאם אינך מעביר אותו ל-REAL VGA (ואז הכל קטן יותר וקשה לצפיה אצל בעלי בעיות ראיה) , הרי בד"כ המכשירים האלו איטיים יותר, עקב זמן הריפרש של כל הפיקסליאדה הזו והפעלת פונקציה נוספת.

boomstik22

New member
אז זה בעצם אומר שאם יש לי עברית של איירון

למחשבי כף יד רגילים זה יתאים למכשיר הזה?? של HP?? המון תודה

AYELET1

New member
גם עברית אירון וגם עברית PDAC מתאימות

אאל"ט אינך יכול להעביר את תוכנת העברית ממכשיר למכשיר אלא יש לרכוש תוכנה חדשה.

boomstik22

New member
כן אני יודע... אבל קרא מקרא מצחיק

כשקניתי מיו 168 לפני שנתיים לאמא שלי קיבלתי 2 תוכנות בטעות

boomstik22

New member
תודה לכולם

הHP באמת נראה מגניב נראה לי שאני אלך עליו......

erezstr

New member
אולי באמת הגיע הזמן

שגם את תוסיפי לך אי שם ברשימה איזה מכשיר כזה?!?!?!

AYELET1

New member
האמת שהדבר נשקל ברצינות רבה מאד.

הנקודה היא שבקרוב יוצאים מכשירים עם WM6 ואני סקרנית בנוסף כנראה המערכת מהירה יותר (מהירות ה-WM5 מטריפה אותי... למרות שה-5040 לא מהגרועים אבל בכל זאת) ויש לי בינתיים גם פאלם וגם פוקט לאור כל זה דחיתי את ההחלטה בינתיים

paqpaq

New member
מישהו קרא לי? ../images/Emo9.gif

בדיוק חזרתי היום מחו"ל ואני עכשיו במסגרת השלמות פורום... אז כן, אני ממאושרי ומאוהבי ה-**59 (אצלי הגרסה האירופאית, 5940), ואמא שלי מרוצה לא פחות... ואני גאה להגיד שהבונבון גם עזר להעביר טיסות ארוכות של 10 שעות עם הנאה רבה...(אני לא טסה יותר בלי פוקט מלא סדרות. איך אפשר?) שבוע טוב... (אה, ואם לא ברור, אני ממליצה עליו. בחום!)

למעלה